Tekirdağ

Tekirdağ Valisi Yıldırım, görevine başladı

12:36 05 Kasım 2018
Tekirdağ Valisi Yıldırım, görevine başladı

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Muş Valiliği görevinden Tekirdağ Valiliğine atanan Aziz Yıldırım, görevine başladı.

Valilik önünde düzenlenen karşılama törenine, 8. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Albay Cumhur Mustafa Kıcanaoğlu, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş, kaymakamlar, askeri erkan ve diğer ilgililer katıldı.

Kendisini karşılamak üzere hazır bulunan ilgililerle tanışan Vali Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada, Tekirdağ'ın önemli bir kent olduğunu söyledi.

Yıldırım, yeni görev yerinin herkes için hayırlı olması temennisinde bulunarak, şunları kaydetti.

"Cennet vatanın bir ilinden başka bir iline sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle atanmış bulunuyoruz. İnşallah hepimize hayırlı uğurlu olur. Muş'ta tarım ve hayvancılık fazlaydı, burada da sanayi ile tarımın fazla olduğunu biliyoruz. İnşallah burada da hizmetlerimize hep birlikte devam edeceğiz. Gerek daire amirlerimiz gerek basınımız gerek sivil toplum kuruluşlarımız gerek vatandaşımız ve belediyelerimizle birlikte çalışma gayretinde olacağız. Tek amacımız var, Tekirdağ'a ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşına hizmet etmek."



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.