Tekirdağ

Grip şüphesiyle hastaneye gitti, hayatını kaybetti

08:24 03 Şubat 2019 6 Yorum Var
Grip şüphesiyle hastaneye gitti, hayatını kaybetti

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, grip şüphesiyle gittiği hastanede hayatını kaybeden tekstil işçisi Özkan Başkurt (35), memleketi Zonguldak'ta toprağa verildi.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde tekstil işçisi olarak çalışan evli ve 2 çocuk babası Özkan Başkurt, perşembe günü evinde rahatsızlandı. Grip olduğunu düşünen Başkurt, Çorlu Devlet Hastanesi'ne gitti. Doktorların verdiği reçete ile eczaneden ilaçlarını alan Özkan Başkurt, eve geri döndü.

Bir süre sonra tekrar rahatsızlanan ve ateşi yükselen Başkurt, tekrar hastaneye gitti. Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedaviye alınan Başkurt, bir süre sonra hayatını kaybetti. 

Özkan Başkurt'un cenazesi,memleketi Zonguldak'ın Karaman beldesine götürüldü. Başkurt, kılınan cenaze namazı sonrası gözyaşları arasında toprağa verildi.

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • zafergülten 5 yıl önce Şikayet Et
    2014 te kalp krizinden ablamı kaybettim,kendisi ölümüne 2 sene kadar yatalaktı,devletin evde hasta tedavisinden doktor ve hemşire gelip gidiyordu. doktor son muayenesinde sadece ayaklarından yürüyemiyor,başka birşeyi yok dedi,ama 3-4 gün sonra kalp krizinden gitti.eve gelen doktorlar pansumandan başka birşey yapmıyor,öyleki ağrı kesici iğneleri vardı,onu bile biz iğne yapmıyoruz dediler,özel iğneci çağırıp parayla yaptırıyordum.eğer bir iğne bile yapmıyacaklarsa doktorla hemşire niye geliyor. pansumanı evdekilerde yapar.
    Cevapla
  • selim 5 yıl önce Şikayet Et
    kaderi tecelli edene dr ne yapsin kardeş Allah taksiratlarını affetsin vesselam.
    İlk beğenen sen ol
  • Hacıosmanoğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    İnfluenza A yani halk arasında Grip (soğuk algınlığı ile karıştırılmasın) oldukça öldürücü olabiliyor. Çok hızlı seyirli ve akciğerleri etkilediğinde özellikle yoğun bakım gereksinimi ve ölüme yol açabiliyor. Halkın özellikle bilinçli olması gerekir. Mesela Ekim ayında yapılacak influenza aşısı ile bu durum rahatlıkla önlenebilir. Ancak aşı karşıtlığı ve bilinçsiz antibiyotik kullanımı ve uygunsuz el hijyeni konusunda millet olarak karnemiz kötü.
    Cevapla
  • ERMAN 5 yıl önce Şikayet Et
    ilacı doktor yazmış sorun orada
  • Aşı Karşıtı 5 yıl önce Şikayet Et
    Muhterem aşı sever ilim insanı içeriğinden emin olarak siz yapın, biz de Aşıya karşı olmayalım. Adamlar Domuz, Maymun, Fare kanı vb üzerinde işlemler gerçekleştirip bize veriyor. Detaydan dolayı mütereddit oluyoruz vesselam...
  • erbat 5 yıl önce Şikayet Et
    doktorlardada var kalp kirizi gecirdim emar falan cekti birseyin yok deyip gonderdi 4 saat sonra kalp kirizi gecirdim verdigi ratyolari emar kagitlarini fransadaki doktoruma verdim kiriz gecirdigin goruluyor dedi doktor gencdi farkina varamadi zannimca
    Cevapla
  • abdullah ünal 5 yıl önce Şikayet Et
    ahmet kardes eger özel hastaneye gittiyse yaparlar bizim özel saglık söktörü erkege dogum kadını prostat tedavisi uyguluyorlar....
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    kalp krizine zamandan beri emar ile belli olmayabaşladı
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet salgın var eskisi gibi kolay atlatılamayan bağışıklık sistemini güçlendirici gidalar alınmali
    Cevapla
  • budur 5 yıl önce Şikayet Et
    dikkatimi çeken bir olay yoğun bakımlarda çok büyük bir laşkalık var yetkililerin dikkatine duyurulur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.