Tekirdağ

Yaşlı kadını gasp eden kişi öyle biri çıktı ki!

14:42 19 Eylül 2019 1 Yorum Var
Yaşlı kadını gasp eden kişi öyle biri çıktı ki!

Tekirdağ Çorlu’da geçtiğimiz hafta meydana gelen olayda 73 yaşındaki Naciye Başak adlı kadının evine girerek elleri ve ağzını koli bandıyla bağladıkları yaşlı kadını gasp eden iki şüpheliden biri yakalandı.

Olayın ardından inceleme yapan polis ekipleri yaşlı kadının ifadesinden yola çıkarak araştırma başlattı. Hiçbir güvenlik kamerası bulunmamasına karşın araştırmalarını kararlı bir şekilde sürdüren Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri olayı gerçekleştiren şüphelilerin yaşlı kadının kiracısı da olan komşususun 18 yaşındaki oğlu Y.Y. ile akrabası S.A.Y. (21) olduğunu tespit etti.

Gözaltın alınan şüpheli Y.Y. sevk edildiği adli mercilerce birden fazla kişi ile nitelikli yağma suçlaması işle tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlık başta olmak üzere çeşitli suçlardan sabıkası olduğu belirlenen şüpheli cezaevine götürüldüğü kendisini görüntüleyen gazetecilere karşı rahat tavırlar sergiledi ve ‘Birkaç ay yatar çıkarım’ dedi.

Polisin olayla ilgili olarak diğer şüpheli S.A.Y.’yi yakalamak için başlattığı çalışma sürdürülüyor.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • vatandas 4 yıl önce Şikayet Et
    kimse kusura bakmasın adalet sistemimiz bu gibi ahlaksiz mahlukatı suca teşvik ediyor daha önce kaç defa suca karışmış hak ettiği ceza verilemeyince habire suç işlemiz daha ilk suçunda hak ettiği ceza verilse buhtemelen bir daha suç işlemeye korkacaktı adalet sistemimizin son zamanlarda bu tür sistemli hırsizları serserileri tutuksuz yargılaması adli kontrolle serbest bırakması suç makinaları oluşturdu bunu devletimizin en üst kanun koyucuları gòrmeli artık defalarca suca karışmış hala rahatca geziyor cezada verilmeyince iyice kendine güveni artmış rahatca birde yüzsüzlük edip bir kaç ay yatar cıkarım diyebiliyor. bu sözü detirtenler sistemi ve kendini bir sorgulamalı ve utanmalı
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.