Tekirdağ

Geç kalan öğrenciyi makam aracı ile okula yetiştirdi

12:59 24 Eylül 2019 2 Yorum Var
Geç kalan öğrenciyi makam aracı ile okula yetiştirdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, sabah okul servisini kaçıran lise öğrencisi Elif Kırcaoğlu'nu makam aracına alarak okuluna yetiştirdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray ilçesine bağlı Karabürçek Mahallesi'nde belediyenin yaptığı çalışmaları yerinde görmek için mahalleye gitti.  Burada durakta bekleyen Elif Kırcaoğlu gören Albayrak, kendisi ile sohbet ettiği sırada genç kız okul servisini kaçırdığı söylemesi üzerine makam aracına alarak ilçe merkezinde bulunana Kız Meslek Lisesi'ne yetiştirdi.

Albayrak'a teşekkür eden Elif Kırcaoğlu, "Çok teşekkür ederim sizin sayenizde okuluma zamanında yetiştim" dedi. Albayrak ise eğitim önemli diyerek genç kıza başarılar dileğinde bulundu.

 

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Selam 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir davranış, bunun aynısını bir akparti li başkan yapsa şöyle derler.. Devletin benzini ile yandaşına ücretsiz servis, makam aracıyla siyasi rant, paraların nasıl israf edildiğinin belgesi..vb. Derler mi? Derler..
    Cevapla
  • Hahaha 4 yıl önce Şikayet Et
    Tam da okuldan kacacakti nereden çıktı bu başkan :)
    Cevapla
  • Yildiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Bugün herşey mi komik,yoksa bana her şey komik mi geliyor.Su festivali olayini da çok güldüm .Senin yoruma da.Keramete de...Allah tadimizi arttirsin..
    İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.