Tekirdağ

Annesi karnına vurdu, hayatını kaybetti! Şok iddia

14:27 19 Mart 2020 7 Yorum Var
Annesi karnına vurdu, hayatını kaybetti! Şok iddia

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde, iddiaya göre, annesinin karnına vurduğu M.N.İ. (3), iç kanamadan hayatını kaybetti.

İddiaya göre, Ş.D., ilk evliliğinden olan kızı M.N.İ.’ye yaramazlık yaptı diye vurdu. Bir süre sonra küçük kız uykuya dalarken, anne Ş.D., sabah saatlerinde kızını hareketsiz şekilde yatarken buldu. Küçük kız, hemen hastaneye kaldırılırken, tedavisini yapan doktorlar hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan kontrollerde küçük kızın iç kanamadan hayatını kaybettiği öğrenildi. Doktorlar şüpheli ölüm raporu verirken, anne Ş.D. polis tarafından gözaltına alındı. Küçük kızın cansız bedeni ise otopsi için Tekirdağ Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Anne Ş.D. ise karakoldaki ifadesinin ardından Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilen Ş.D.’nin ikinci evliliğinden de bir çocuğu olduğu öğrenildi.

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • kartal 4 yıl önce Şikayet Et
    şu zamanda kadınlar ne kadar tehlikeli olmuş yazık
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Serkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi Bunada Erkek Terörü Dersiniz.
    Cevapla
  • afyok03 4 yıl önce Şikayet Et
    günahsız sabinin ne suçu var, idam edilse yeridir.
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir kadın olarak bazı kadınlarda bu kindarlık olduğunu fark ediyorum. Arkadaşlarla kendi aramızda konuşurken onlarda bu konularda benzer tecrübe yaşadıklarını söylüyorlar. Kin tutan hastalıklı ruha sahip olan kişiler haksız nafaka, çocuk, hemcinsine iftira gibi şeyleri inanılmaz soğukkanlılıkla yapabiliyor. Allah'a şükür çogunlukla kadınlar merhametli ve şefkatli. Bu gibilerde normal insan olarak değerlendirilmemeli. Akıl ve ruh sağlığı yerinde değil diye tedavi olmalı ve vasi atanmalı. Yetişkin görünüme sahip ve doğurma kabiliyeti var diye çocuk yapmasına müsade edilmemeli .
    Cevapla
  • alper 4 yıl önce Şikayet Et
    @suat bu isin kadini erkegi yok arkadasim vicdan ve mesrep meselesi. kadinin da erkegin de kotusu kotudur. bu gun bircok kadin gucu yetse erkeklerine yapmadigi eziyet kalmaz evet ama bu demek.degil ki ladinlar erkeklerden daha kotu. iyinin kotunun cinsiueti yok, olsaydi yaradilista adalet olmazdi.
    İlk beğenen sen ol
  • Suat 4 yıl önce Şikayet Et
    Benim karımda kızıma(4) kötü davranıyor bende boşanmayı düşünüyorum hayat böyle erkekler kötü derler ama kadınlar içten içe çok daha kötü kim ne derse desin.
    İlk beğenen sen ol
  • ufuk 4 yıl önce Şikayet Et
    kadınlar bazen gerçekten çok acımasız oluyor ve yıllar önce bir kin varsa öfke varsa nefret varsa kesinlikle onu terketmiyor bir gün sakladığı bu kin ve nefreti bir şekilde kendince intikam alarak mutlu olacağını düşünüyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.