iPhone 5S'in tanıtım tarihi kesinleşiyor

Apple'ın yeni iPhone'u haziran ayı içerisinde tanıtabileceğine dair haberlerin ardından, şimdi de bu tanıtım için kesin bir tarih konuşulmaya başlandı.

iPhone 5S'in tanıtım tarihi kesinleşiyor
iPhone 5S'in tanıtım tarihi kesinleşiyor
GİRİŞ 30.03.2013 14:40 GÜNCELLEME 30.03.2013 14:40

 iPhone 5S'in 20 Haziran tarihinde görücüye çıkacağı ve temmuz ayının ilk günlerinde satışa sunulacağı iddia ediliyor. Apple'ın daha önce haziran ayında duyurular yaptığı göz önünde bulundurulunca, ortaya atılan iddialar garipsenmiyor.

iPhone 5S'in haziran ayında tanıtılması durumunda, şirketin eylülde de düşük fiyatlı iPhone'u tanıtacağı konuşuluyor. Apple'ın yaptığı yeni bir patent başvurusu, bu düşük fiyatlı modelin seramik bir kasaya sahip olabileceği ihtimalini akıllara getiriyor. Söz konusu patent başvurusuna göre, Apple'ın düşük fiyatlı iPhone'da zirkon ve alüminyum oksit gibi malzemeler kullanması da seçenekler arasında. Zirkon radyo dalgalarının iletimini kolaylaştırması nedeniyle elektronik ürünlerde sıklıkla tercih edilen bir materyal.

iPhone 5S'in tanıtımının haziranda gerçekleşeceği yönündeki haberler, akıllara tanıtımın Apple'ın her yıl düzenlediği WWDC'de yapılacağı ihtimalini getiriyor. Etkinliğin geçtiğimiz yılki tarihlerine bakıldığı zaman 20 Hazirandan önce sona erdiği görülse de, Apple'ın bu yıl WWDC tarihinde bir değişiklik yapabileceği konuşuluyor. Şu sıralar yeni ürünlerinin tanıtım ve çıkışı için genellikle sonbaharı tercih eden Apple için yaz ayları da oldukça tanıdık. Şirket iPhone 4′ü 2010 yılının haziran ayında WWDC'de tanıtmış ve ardından piyasaya sürmüştü.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması