MSN bugün kapanıyor, hesaplar ne olacak?

Microsoft'un dünyada milyonlarca kullanıcıya sahip anlık mesajlaşma uygulaması Windows Live Messenger bugünden itibaren kademeli olarak tarih oluyor.

MSN bugün kapanıyor, hesaplar ne olacak?
MSN bugün kapanıyor, hesaplar ne olacak?
GİRİŞ 09.04.2013 12:36 GÜNCELLEME 09.04.2013 12:39
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bugünden itibaren MSN hesaplarının kapanmasıyla birlikte kullanıcılar şifreleriyle "@outlook.com" üzerinden Skype'a giriş yapacak. Bu sayede hem anlık mesajlaşma hem de görüntülü görüşme yapılabilecek.

İlk versiyonu 1999 yılında piyasaya çıkan Messenger, 300 milyonu aşkın kullanıcı sayısına sahipti. Mesajlaşma yazılımları içinde ilk sırada yer alan Messenger'ın yerini alacak olan Skype, bakalım kullanıcıları memnun edecek mi?

YORUMLAR 3
  • kazanmakgaranti.tk 10 yıl önce Şikayet Et
    Microsoft Skype'ı satın aldı.. Çünkü MSN'de kaybediyordu. Şimdi varolan MSN kullanıcılarını Skype'a aktararak hem Skype'ı büyütmek istiyor, hem de Facebook'la yarışmak.
    Cevapla
  • murat yıldırım 11 yıl önce Şikayet Et
    msn. msn paralı olacaktı en son. :)
    Cevapla
  • Arif Mert 11 yıl önce Şikayet Et
    MSN Niçin kaybetti?. Msn Messenger in kaybetme sebebi açıkça bellidir. Her güncel versiyonda abuk subuk reklamlar çıkmaya başladı.Kullanımı zorlaştı ve kurulum aşaması kolaylaşacağı yerde işe yaramayan ek kurulum paketleri sayesinde zorlaştı ve kişiler msn kurmaya üşenir hale geldi. Birde en önemlisi facebook karşısında gelişim gösterememesi oldu. Yazılım ekibi kafayı çalıştırsa şuan bile zirve yapabilir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret sonrası sıcak gelişme: Erdoğan'dan son dakika operasyon mesajı!
Şaban Sevinç: Atatürk'e rahmetli demeyin