Beklenen uygulama 'Jelly' sonunda yayında

Twitter'in kurucusu Biz Stone uzun zaman üzerinde çalıştığı uygulamasını sonunda yayınladı.

Beklenen uygulama 'Jelly' sonunda yayında
Beklenen uygulama 'Jelly' sonunda yayında
GİRİŞ 09.01.2014 09:23 GÜNCELLEME 09.01.2014 09:23

Sosyal medyada yeni bir akım başlıyor. Twitter'ın kurucusu Biz Stone'un başında bulunduğu 8 kişilik bir ekibin geliştirdiği Jelly uygulaması fenomen olma yolunda hızla ilerliyor.

Twitter'ın kurucularından Biz Stone'un uzun zamandır üzerinde çalıştığı Jelly uygulaması nihayet yayınlandı. Ücretsiz olarak hem Android hem de iOS platformuna indirilebilen uygulama aslında bir nevi soru-cevap platformu olarak da nitelendirilebilir. Diğer uygulamalara kıyasla en büyük farkı ise fotoğraf kullanılarak soruların sorulması.

Kullanıcılar önce bir fotoğraf çekiyor ve çektikleri fotoğraftaki bir objenin ne anlama geldiğini soruyor. Dünya genelinde ise kullanıcılar fotoğrafı görüp size cevap vermeye çalışıyor. Bu da kullanıcıların soru sorarken uzun uzun sorusunu tarif etmek yerine doğrudan fotoğrafla sorusunu net bir şekilde sorabilmesini sağlıyor.

Aynı şekilde soruları cevaplamak isterseniz de sorular anında ekranınıza geliyor. Cevaplamak istediklerinizi cevaplayıp Answer butonuna tıklamak dışında cevabı pas geçip diğer soruya geçme şansınız da var.

Henüz çok yeni bir uygulama olmasına karşın pek çok soruya 20 ila 30 cevap verilmiş olması da uygulamanın potansiyelini gözler önüne seriyor. Twitter'daki tecrübesini Jelly'e aktaran Stone bakalım bu projede ne kadar başarılı olabilecek?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti