LG G3 ilk tanıtımı yapıldı! İşte tüm özellikleri

LG'nin yeni amiral gemisi G3'ün tanıtımına sayılı günler kala ilk lansman iş ortakları için gizlice yapıldı.

LG G3 ilk tanıtımı yapıldı! İşte tüm özellikleri
LG G3 ilk tanıtımı yapıldı! İşte tüm özellikleri
GİRİŞ 22.05.2014 13:52 GÜNCELLEME 28.10.2014 14:19

LG'nin G2 ile yakaladığı müthiş başarısı sonrası merakla beklenen yeni amiral gemisi G3'ün lansmanı 27 Mayıs'ta gerçekleştecek.(İstanbul'da 28 Mayıs'ta) Ancak internete sızan yeni fotoğraflar lansman öncesi tüm teknik özellikleri oraya çıkardı.

Lansmana katılan bir kişi tarafından çekilen fotoğraflar yeni G3'ün nasıl bir teksnik spefikasyonla geleceğini netleştirdi.

5.5" Quad HD IPS ekrana sahip olan G3'de Snapdragon 801 yongaseti yer alıyor. 3GB LPDDR3 RAM'in 32GB dahili hafızanın görüldüğü teknik özellik tablosunda daha önce iddia edilen microSD kart desteği hakkında ise bir bilgi bulunmuyor.( G2'de microSD kart yuvasının olmamamsı eleştirilere maruz kalmıştı) Arka yüzünde çift LED flaşlı ve optik görüntü sabitleme özellikli 13MP, ön yüzünde ise 2.1MP'lik kameraların bulunduğu telefonda iddialarda da belirtildiği gibi 3000mAh gücünde batarya yer alıyor.

Ayrıca daha önce internete sızın bilgiler dışında  1 watt gücünde hoparlöre sahip olacağı belirtilen LG G3'ün ekranın yanında ses konusunda da iddialı olması bekleniyor.

Yeni G3'ün fiyatı henüz kesinleşmemiş olsa da ülkemizde 2000 TL üstü katagoride yer alacağına kesin gözüyle bakılıyor ancak LG'nin G2'de de olduğu gibi 1800 TL gibi bir rakamla cihazı satışa sunması yüksek satış rakamlarını da beraberinde getiriceğine kesin gözüyle bakılıyor.



Fuat.Oner@haber7.com

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi