HTC'ye iki küresel ödül birden

HTC, "tasarımda mükemmeliyet" alanında iki küresel ödül birden aldı.

HTC'ye iki küresel ödül birden
HTC'ye iki küresel ödül birden
GİRİŞ 22.07.2014 09:30 GÜNCELLEME 22.07.2014 09:30

HTC, Amerika Endüstri Tasarımcıları Derneği tarafından iki bronz IDEA ödülüne layık görüldü. HTC'nin hem Video Önizleme  (Video Highights) deneyimi hem de ekolojik ambalaj tasarımı, 2014 Uluslararası Tasarımda Mükemmeliyet Ödülleri'nde (IDEA) Dijital Tasarım ve Ambalaj ve Grafik kategorilerinde büyük beğeni topladı.

HTC, kullanıcılarına yeni deneyimler yaratmak için ürün geliştirme süreçlerine büyük bir tutku ile yaklaşıyor. Telefonun parlak dış yüzeyinin altında, HTC'nin Video Önizleme yazılımı, insanların deneyimlerini telefonları üzerinde yaşama biçimini de değiştiriyor. Yazılım, genellikle sıkıcı bir işlem olan video üretim sürecini basitleştiriyor. Kullanıcılar tek bir tuşa dokunarak içerik ekleyebiliyor, diledikleri şekilde kurgulayabiliyor ve videonun tamamına profesyonel tarzda tema veya müzik uygulayabiliyorlar.  

YENİLİKÇİ AMBALAJ
HTC'nin şık, metal, tek parça  gövdeye sahip telefonlarına gösterilen özen ürünlerin içinde sunulduğu ambalajlara da yansıtılıyor. HTC'nin yenilenebilir kaynaklardan üretilen, tamamıyla geri dönüştürülebilen ve malzeme tüketimi açısından diğerlerine göre çok daha etkin olan preslenmiş kağıt hamuru ambalajı da jurinin seçimini kolaylaştırdı.

Bu yılki oylama süreci ile ilgili konuşan 2014 IDEA Jürisi Başkanı Tad Toulis, "Bu yıl, IDEA jürisinin önünde, yarışmada yer alan 2.000'i aşkın çalışmayı değerlendirmek gibi göz korkutucu bir iş vardı. Bu süreçte, önümüze her tasarımcının ilham alacağı çok sayıda tasarım geldi. Jüri heyeti olarak, mesleğimizde arzu edilebilecek en yüksek düzeyde yaratıcılık ve tutkuyu ortaya koyduğuna inandığımız çalışmaları ödüllendirdik" diye konuştu.

HTC'nin Tasarımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Jonah Becker ise  "IDEA'nın ödüllü Video Önizleme  ve Ekolojik Ambalaj çalışmalarımızı ödüle layık görmesinden ötürü büyük bir mutluluk duyuyoruz. HTC olarak kültürümüzün özünde de harika tasarımlar sunmak yatıyor; donanımdan yazılıma ve tüm bunların içinde sunulduğu kutuya kadar muhteşem ürün ve deneyimler yaratan tutkulu ve yetenekli bir tasarımcı ekibimiz var" dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Togg CEO'su Karakaş yeni model T8X için tarih verdi
İsrail Refah karşılığında ABD'nin isteğini kabul etti iddiası