iPhone 6'da 128GB hafıza olabilir

Yıllardır Apple'ın iPhone'larda dahili hafızayı arttıracağını bekleyenlerin hayali bu sene gerçek olabilir.

iPhone 6'da 128GB hafıza olabilir
iPhone 6'da 128GB hafıza olabilir
GİRİŞ 22.08.2014 10:20 GÜNCELLEME 22.08.2014 10:24

Apple, ilk iPhone modelini satışa sunmasından bu yana "artırılabilir hafıza miktarı" konusuna pek sıcak yaklaşmadı. Mobil işletim sistemi, dolayısıyla tablet ve telefonlarının güvenliğini çok önemseyen firma, bu sebeple de kullanıcılarının giderek artan talepleri doğrultusunda dahili hafıza miktarını artırmayı seçmiş ve iPhone 4s ile birlikte 64GB'lık dahili depolama seçeneğini sunmuştu. Yine de artırılabilir hafıza unsurunu düşünen kullanıcılar var. Apple ise, eklenebilir hafıza seçeneğini yine tercih etmeyebilir ve dahili depolama miktarını yine artırmaya gidebilir.

128 GB'LIK iPHONE 6 GELEBİLİR

Geçtiğimiz sene, yeni iPhone modelleri çıkmadan önce Apple'ın 128GB'lık dahili depolama imkanı sunabileceğine dair söylentiler gelmişti. Ancak akıllı telefonlar tanıtıldığıda en yüksek miktarın yine 64GB olduğunu görmüştük. İşte bu söylenti ve beklentiler, iPhone 6'lar için de var ve son günlerde iPhone'lara dair sızıntı bilgiler paylaşan GeekBar, yeni bilgiler verdi ve Apple'ın iPhone 6'larda 128GB'lık dahili depolama bulundurabileceğini bildirdi.

GeekBar'ın yayınladığı ve aşağıda da gördüğünüz tabloda, sıradaki iPhone modellerinde kullanabileceği söylenenToshiba NAND flash depolama ibaresi görünüyor. Hafıza miktarı da 128GB olarak belirtilmiş.

iPhone 6 128 GB akıllı telefon

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?