Ücretsiz Whatsapp indir, bedava Whatsapp kullanın

WhatsApp ücretsiz indirme ve bedava kullanma imkanı sunan ve en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması Whatsapp'ı ücretsiz indirin ve kullanın

Ücretsiz Whatsapp indir, bedava Whatsapp kullanın
Ücretsiz Whatsapp indir, bedava Whatsapp kullanın
GİRİŞ 30.08.2014 17:39 GÜNCELLEME 30.08.2014 17:52
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Whatsapp, Facebook tarafından satın alınmasından sonra kullanıcı sayısını hızla arttırmaya devam ediyor. Son gelen rakalmlara göre Whatsapp aktif olarak 600 Milyon kullanıcı sayısına ulaşmış durumda. Whatsapp ücretsiz indirme ve ücretsiz kullanma seçeneği sunmasıyla ücretli sistemlere göre oldukça avantaj sağlıyor kullanıcılarına.

Whatsapp'ın ücretli olacağı yönünde haberler sürekli olarak gelse de aslında hiç bir gerçeklik payı bulunmuyor. İşin aslına bakarsak Whatsapp'ın zaten hali hazırda bir ücretlendirmesi bulunuyor ve bu ücretlendirme gereği ilk yıl ücretsiz Whatsapp kullanma ardından sonraki yıllar için sizden ücret talep ediyor.

Whatsapp'ı Google Play Store ve Apple AppStore üzerinden indirmek mümkün, ayrıca Windows Phone uygulaması da bulunan Whatsapp, neredeyse bütün akıllı telefonlara uyumlu olması sebebiyle de tüm dünya üzerinde en çok kullanılan uygulamaların başında geliyor.

Whatsapp'ı kaç kişi kullanıyor?

Akıllı telefon kullananların sayısı arttıkça, mesajlaşma uygulamalarının kullanıcı sayısı da artıyor. Hatta bu durumu fark eden Facebook, 19 milyar doları gözden çıkararak WhatsApp'ı bünyesine katmıştı.

En popüler mesajlaşma uygulamalarından olan WhatsApp, son açıklanan verilere göre 600 milyon aktif kullanıcı sayısına ulaştı. WhatsApp CEO'su ve kurucusu Jan Koum, kullanıcı sayısı hakkında en son geçtiğimiz nisan ayında konuşmuş ve 500 milyonu geride bıraktıklarını söylemişti. Şu an elde edilen rakam da gösteriyor ki WhatsApp'ın büyümesi devam ediyor.

Tabii WhatsApp popülaritesini artırırken özellikle son bir yılda "ücretsiz mesajlaşma uygulaması" adı altında birçok uygulama hazırlandı, kullanıcılara sunuldu. Ancak bunların birçoğu beklenen ilgiyi görmedi.

WhatsApp'ın ardından en fazla ilgiyi gören mesajlaşma uygulaması ise, 438 milyon aktif kullanıcı sayısı ile WeChat oldu. Ancak WeChat, dünya çapında pek popüler bir uygulama değil. Özellikle Çin pazarında fazlasıyla popüler bir uygulama.

En popüler anlık mesajlaşma uygulamalarından biri olarak dikkat çeken WhatsApp, her geçen gün yeni özelliklere kavuşmaya devam ediyor. Son olarak WhatsApp, yıl içerisinde ön plana çıkan giyilebilir cihazlar için harekete geçti. Elde edilen son bilgilere göre WhatsApp,Google'ın giyilebilir cihazlar için geliştirmiş olduğu yeni işletim sistemi Android Wear desteğine kavuştu.

WhatsApp için yayınlanan güncelleme Android Wear desteğini de beraberinde getirdi. BöyleceWhatsApp, Android Wear işletim sistemli cihazlar üzerinden kullanılabilir hale geldi. Aynı zamanda kullanıcılara gönderilen mesajlara bakabilme ve hatta akıllı saat ile cevap gönderebilme imkanı doğdu. Bu özelliğin henüz tam olarak nasıl çalıştığı bilinmiyor. Ancak, küçük ekranda mesaj yazmanın zor olabileceğinden dolayı kullanıcılar, sesli kısa cevaplar göndermek için WhatsApp'ı tercih edebilir.

Söz konusu güncellemenin henüz Google Play Store üzerinden yapılmadığını da belirtelim. Akıllı saat kullanıcıları, WhatsApp'ın resmi internet sitesi üzerinden yazılıma sahip olabilir.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 4
  • Hatun Mertcan 4 yıl önce Şikayet Et
    Vasap
    Cevapla
  • zavta 4 yıl önce Şikayet Et
    Whatsap
    Cevapla
  • DİLEK 5 yıl önce Şikayet Et
    Whatsapp Acamıyorum
    Cevapla
  • merve 9 yıl önce Şikayet Et
    byhftr
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!