WhatsApp'tan yeni bir özellik daha

WhatsApp'ın beklenen özelliği ses görüşme yakında devreye giriyor.

WhatsApp'tan yeni bir özellik daha
WhatsApp'tan yeni bir özellik daha
GİRİŞ 16.09.2014 10:07 GÜNCELLEME 16.09.2014 12:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bu yılın başlarında Barcelona'da düzenlenen MWC 2014 etkinliğinde WhatsApp'a sesli görüşme özelliğinin geleceği açıklanmıştı. Şu an itibarıyla en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'a bu özelliğin de gelecek olması WhatsApp kullanıcıları için her ne kadar iyi bir haber olsa da WhatsApp'ın rakipleri için o kadar kötü bir haberdi.

Şimdiye kadar WhatsApp'ta bu sesli görüşme özelliği bir türlü devreye girmemişti. Ancak bugün sızdırılan bir görselle birlikte WhatsApp'ın bu özelliğinin iOS 8 ile birlikte hayatımıza gireceği ortaya çıktı. Yani iOS 8'in 17 Eylül'de yayınlanacağı düşünülürse bu tarihte WhatsApp'a sesli görüşme özelliğinin geleceğini söyleyebiliriz.

Diğer taraftan Android kullanıcılarına da muhtemelen yine aynı tarihte yayınlanacak bir güncelleme ile bu özellik kullanıma sunulacaktır.

YORUMLAR 1
  • Mehmet ünsal 9 yıl önce Şikayet Et
    aman ne güzel.... İlk bakışta iyi görünüyor fakat zaten gsm operatörleri konuşmaları kayıt altına alıyor ve belli bir yıl saklıyor. Bide bunlar mı kaydedecek görüşmelerimizi. Zaten herkesi bir dinleniyorum paranoyası almış gidiyor. Benim için problem değil fakat yine de bunlara güvenilmez...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı