Tamamen Türk yapımı giyilebilir fare

Tamamen Türk yapımı Giyilebilir Mouse Flying Fingers tüm dünyayla aynı anda Türkiye'de satışa çıktı.

Tamamen Türk yapımı giyilebilir fare
Tamamen Türk yapımı giyilebilir fare
GİRİŞ 16.09.2014 09:59 GÜNCELLEME 16.09.2014 09:59
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bilgisayar kullanımını kolaylaştırmak ve daha keyifli bir hale getirmek üzere özel olarak tasarlanan Türk yapımı Giyilebilir Mouse Flying Fingers tüm dünyayla aynı anda Türkiye'de satışa çıktı. Eldivene benzeyen tasarımı ve wireless özelliğiyle Flying Fingers sayesinde artık elinizi sabit bir zeminde tutmaksızın mouse kullanabilirsiniz. Bu yeni nesil mouse ile el hareketleri imleci yönlendiren komutlara dönüşüyor ve parmak uçlarındaki butonlar sayesinde de klikleme yapılıyor.

Cebit 2013'te prototipleri görücüye çıkan ve fuarın en dikkat çekici ürünlerinden olan Flying Fingers, mouse konusunda ezber bozacağa benziyor. Smart TV ve akıllı tahtalarda da kullanılabilen ürün, geleneksel mouse ve sunumlarda kullanılan pointer'a kıyasla kullanıcılarına pek çok avantaj getiriyor. Mouse'un üzerinde bulunun scroll up-down tuşları sayesinde slaytlarda ileri geri gidilebiliyor ve bu sayede sunum yapan kişilere pointer'ın tüm özelliklerinin yanında ekstradan mouse fonksiyonelliğine sahip bir ürün sunulmuş oluyor. PC oyunları meraklıları için, özellikle de first person shooter – third person shooter WOW, LOL, Metin 2 tarzında oyunları sevenlere yönelik olarak da bu yepyeni bir deneyim anlamına geliyor.

Üzerinde bulunan küçük USB girişiyle şarj olan giyilebilir mouse, tıpkı geleneksel kablosuz mouse'lar gibi wireless USB aygıtıyla bilgisayarınıza bağlanıyor. 10 dakikalık şarjdan sonra cihaz 8 saat aralıksız kullanılabiliyor. Gyroscope teknoloji kullanılarak üretilen mouse'u 20 metreye kadar mesafeden kullanmak mümkün.

YORUMLAR 2
  • OĞUZHAN 9 yıl önce Şikayet Et
    ''herkese'' adlı yorumcu. Ya anlamak istemiyorsun ya da haberi okumuyorsun!. Bir şeye yerli demek için %100 yerli olması gerekir mi? %80-90 da olabilir. Bana %100 yerli bir marka söyle? Olabilir ama olmayabilir de. Bildiğimiz bazı markalar da yerli(yabancı) olmayabilir. Örneğin; Samsung %100 yerli mi? Ya da Iphone %100 ABD malı mı sanıyorsun? O zaman yanılıyorsun demektir. Iphone gibi dev bir şirket bile %100 yerli değil iken siz ve sizin gibiler neyin kafasındasınız? Bu işler kolay olmuyor. Zamanla olur. Türkiye son 12 yılda teknolojik aletlerden, bilimsel aletlere, bilimsel aletlerden askeri aletlere, silahlara kadar çok şey üretti. Bunları bazıları %100 yerli bazıları ise %60-70-80 vs. yerli olmuştur. Bazıları Türkiye'yi çok küçük-gelişmemiş, hiç bir şey başaramayan, üretemeyen- gürüyor! Yanılıyorsunuz! Elbette katedilecek çok yol var fakat dediğim gibi zamanla! Ayrıca burda ahkâm kesip sonra yabancı markalara yatırım yapan çok kişi var. Soruyorum alacak kadar parası olan kaç kişi General Mobile ya da Casper telefon kullanıyor!
    Cevapla
  • herkese 9 yıl önce Şikayet Et
    EMİNMİSİNİZ ? ? ? ? ?. EMİNMİSİNİZ ? ? ? ? ? tamamen yerli ve türk dediğiniz ürünlerin ya motoru dışardan gelme ya önemli aksanları hatta yerlilik oranı %10 olan ürünlere bile yerli diyorsunuz birileri halkı ve türkiyeyi fena halde kandırıyor ! ! yerli tek şeye denebilir oda%100 yerli ise hadi biraz esnek davranırsak en azından yerlilik oranı %90 olmalıki o ürüne yerli diyelim ! ! ! ! ben tekrar soruyorum yerli olduguna eminmisiniz ? ? ? ?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mısır: Arap dünyasında Filistin için hareketlilik var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!