Yeni Windows 10 ne zaman çıkacak, satışa sunulacak

Windows 10, Microsoft tarafından yeni Windows olarak Windows 9 beklenirken tanıtıldı. Peki Windows 10 ne zaman çıkacak ve satışa sunulacak?

Yeni Windows 10 ne zaman çıkacak, satışa sunulacak
Yeni Windows 10 ne zaman çıkacak, satışa sunulacak
GİRİŞ 01.10.2014 13:00 GÜNCELLEME 01.10.2014 13:44

Microsoft tarafından sürpriz bir hamle ile Windows 9 yerine Windows 10 tanıtıldı. Teknolojiyi takip edenler tarafından sürpriz olarak karşılanan bu tanıtım ile, Windows bir nevi Windows 9 sürümünü atlayarak kullanıcılara direkt olarak Windows 10'u sunmuş oldu. Windows 10 ne zaman satışa sunulacak ve ne zaman çıkakak bu konuda henüz net bir açıklama gelmiş değil.

Microsoft tarafından yapılan etkinlik ile teknik önizleme sürümü üzerinden duyurulan Windows 10, Windows Insider programı kapsamında bugün teknik önizleme sürümü ile yayınlanacak. Windows 10'un çıkış tarihi ve satışa sunulma tarihi ise tahminen 2015 ortaları olacak.

Windows 10'un en çok öne çıkan özelliği ise her cihazda çalışabiliyor olması ve bütün cihazlar için tek bir uygulama mağazası olacak olması. Yani Windows 10 yüklü bilgisayarınızda kullandığınız bir uygulamayı aynı şekilde tabletlerinizde de kullanabilecek ve sadece cihazlar için farklı arayüzler olmasının keyfini çıkaracaksınız.

Windows 10, 2015 yılının ortalarına doğru çıkmış ve satışa sunulmuş olacak.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak