Akıllı telefonlar için olmazsa olmaz uygulamalar

Siz uyurken arayana mesaj atandan tutun da taksi çağırıp ücret hesaplayana kadar bir çok uygulamayla hayatınız çok daha kolaylaşıyor.

Akıllı telefonlar için olmazsa olmaz uygulamalar
Akıllı telefonlar için olmazsa olmaz uygulamalar
GİRİŞ 07.10.2014 14:03 GÜNCELLEME 07.10.2014 14:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

El Feneri ile cebiniz ışıl ışıl

El Feneri uygulaması ile cep telefonunuz bir anda el fenerine dönüşüyor. Birçok ayarda aydınlatma seçeneği bulunan uygulamada ışık şiddetini ve zamanını elle ayarlamak da mümkün.

Ne, ne kadar, barkod söylesin
Barkod Okuyucu, barkoda sahip herhangi bir ürünü veritabanında taratıp ürüne ait bilgileri öğrenmenizi sağlar. Ürünün nerelerden ne kadara tedarik edilebileceği görüntüler.

Bedava mesaj ve video
WhatsApp, en popüler mobil mesajlaşma uygulaması. Bu uygulama ile telefon listenizdeki bu uygulamayı kullanan kişilerle ücretsiz sesli ve yazılı mesajlaşabilir, video ve fotoğraf gönderebilirsiniz.

Trafikte rotanızı o çizer
Yandex Haritalar, dünyanın birçok şehrinin detaylı haritasına ulaşmanızı sağlar. Üstelik bulunduğunuz konumdan gideceğiniz yeri hesaplattığınızda size trafiğe takılmadan bir rota oluşturur. Sesli ve yazılı arama yapabilmek mümkün.

Şarj derdi sona eriyor
Battery Doctor, bünyesinde bulunan profesyonel güç yöneticisi ile pil ömrünü uzatabiliyor. Ne kadar pil süresi kaldığını tahmin ediyor. Telefonunuzda boş yere güç tüketen uygulamaları sonlandırıyor.

Arada kalma, karşılaştır
Versus, iki farklı ürünü karşılaştırabileceğiniz faydalı bir uygulama. Tablet, televizyon hatta şehir gibi 30 farklı kategoride karşılaştırmalar yapabilmenizi sağlıyor.

Uyurken o idare etsin
Nights Keeper, uyurken telefonunuz gelen aramaları, mesajları ve bildirimleri sizin yerinize idare ediyor. Uyku sırasında arandığınızda otomatik olarak arayana mesajı gönderiyor, aynı kişi bir daha ararsa telefon çalıyor.

Sessizde unutma devri bitti
Shush ile telefonunuzun sesini kapatmanız gerektiği yerlere girerken süreyi ayarlıyorsunuz ve o süre sonunda yeniden sesi açık moda dönüyor. Böylece sessizde unutmamış oluyorsunuz.

Her yaptığınızı takip ediyor
Kullanıcılarının attığı adımı, çevirdiği pedalı, kullandığı tüm vasıtaları takip eden Moves, günün haritasını çıkarıyor ve hareketi sayısal değere döküyor.

Tek tuşla taksi çağır
Bu Taksi ile tek tuşla taksi çağırabilirsiniz. Gelen taksinin plakasını, şoförün adını, kaç dakikada yanınızda olacağını görebilirsiniz. Gideceğiniz yerin ücretini hesaplayabilirsiniz.

Neresi kazılı, neresi kapalı
İBB, İstanbul ana alterlerinin 24 saat trafiğini görmenizi sağlıyor. Nerelerde çalıma var ya da kaza olduğunun da bilgisi yer alıyor.

İstediğini 80 dilde çevir
Google Çeviri ile dil engellerini aşın. 80 dil arasında çeviri yapabilmek mümkün. İster yazarak ister sesli olarak söylediklerinizi anında çevirin. 

CIA sizin için çalışıyor
CIA ile tanımadığınız numaraların kime ait olduğunu öğrenebiliyorsunuz. Rehberinizde kayıtlı olmayan numarayı uygulamaya yazdığınızda numaranın kime ait olduğunu söylüyor.

YORUMLAR 1
  • dertli meczup 9 yıl önce Şikayet Et
    Olabilir. Cia programını tavsiye etmiyorum. Rehberinizi paylaşıma açıyor aynı zamanda. Diğer programlarda idare eder. Bazılarının daha iyileri de var.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini
Dünyanın gözü bu görüşmede! Heniyye Türkiye'ye geliyor