Ailelere özel Spotify Family geliyor

Spotify keyfini ailece yaşamak isteyenlere Spotify’dan müthiş bir özellik.

Ailelere özel Spotify Family geliyor
Ailelere özel Spotify Family geliyor
GİRİŞ 20.10.2014 14:34 GÜNCELLEME 21.10.2014 12:08

Spotify Family, tek bir Spotify hesabına dört kişiye kadar aile üyelerinin davet edilerek paylaşılmasına imkan sağlıyor. Aile bireylerinin çalma listeleri, önerileri ve dinleme geçmişi ayrı tutulurken; aile bireyleri tek bir fatura üzerinden Spotify Premium ayrıcalığını yaşayabiliyor. Spotify Family, Kasım ayının ilk haftası itibariyle Türkiye’deki müzikseverlerin hizmetine sunulacak. 

Spotify Family ile sunulan hizmetler şöyle: 

Senin hesabın. Senin müziğin: Spotify Family sayesinde herkes kendi hesabına kavuşuyor. Kullanıcılar kendi çalma listelerinin ve tavsiyelerinin keyfini çıkarırken, istenilen her yerde müziğini dinleme imkanı buluyor.

Herkes için Premium üyelik: Spotify Family kullanan herkes Spotify Premium’un getirdiği tüm özelliklerden yararlanıyor. Spotify Family çevrimdışı müzik dinleme imkanı sunarken, istenilen şarkıyı, istenen zaman ve cihazda dinlemek mümkün hale geliyor. Kısıtlama ve reklamın olmadığı bu özellik, müzik dinlemeyi aile için bir keyif haline getiriyor.

Ne kadar kalabalık, o kadar keyifli: Aile sahibi olmanın masraflı olduğu durumlara alternatif olarak müzik dinlemek hem uygun, hem de keyifli bir alternatif olarak sunuluyor. Spotify Family sayesinde kullanıcıların aileden maksimum dört kişiyi kendi hesabına eklemesi mümkün oluyor. Her ek kullanıcı için Spotify Premium  %50 indirimle kullanılıyor ve  bu uygulama beş kişilik bir aile için aylık yalnızca 29,99 dolara mal oluyor.

Kim dinleyecek tartışmasına son: Spotify Family, dinlenecek müziğin seçimi ve diğer aile ferdi kendi müziğini dinlerken sizin müziğinizin kesilmesi sorunlarına çözüm sunmuş oluyor. 

Spotify‘ın İçeriklerden Sorumlu Yöneticisi Ken Parks, konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı: “Bu, kullanıcılarımız tarafından en yoğun sorulan özelliklerden biri. Bugün yaptığımız açıklamayla, ailelerin telefonlarında, evde ve yolda Spotify Premium’u her zamankinden daha da kolayca kullanmalarını sağlıyoruz.” 

Spotify Family önümüzdeki haftalarda tüm dünyada kullanıma sunulacak. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak