6 adet iPhone 6 fiyatında diş fırçası

4200 dolarlık diş fırçası piyasaya çıktı. Titanyum diş fırçası 6 iPhone 6 fiyatında alıcılarıyla buluşuyor.

6 adet iPhone 6 fiyatında diş fırçası
6 adet iPhone 6 fiyatında diş fırçası
GİRİŞ 22.10.2014 13:59 GÜNCELLEME 22.10.2014 13:59

Ultra lüks hayatın bir eksiği daha tamamlandı ve 4200 dolarlık bir diş fırçası piyasaya çıktı. Alman Reinast firmasının ürettiği titanyum diş fırçasının tek özelliği, diş fırçalamak ancak fiyatı Apple’ın 6 tane iPhone 6 akıllı cep telefonuna bedel.

Gizmodo haber sitesine konuşan Reinast yetkilisi Dr. Djorde Djokovic, yapımı 4 yıl süren diş fırçasını “kendi yatı, özel jeti olan, güzel buldukları bir ürüne bu kadar para harcayabilecek insanları” düşünerek yaptıklarını söyledi.

TİTANYUM YÜZEYİ RAHATSIZLIK VEREBİLİYOR

4 renk seçeneği bulunan diş fırçasının titanyum yüzeyinin ağza değmesi rahatsızlık yaratabildiği için, isteyenlere diş fırçasına takmaları için bir bant veriliyor. Diş fırçasının başlıkları değişebiliyor.

ŞEYH BİR DÜZİNE ISMARLADI

Reinart şirketi müşterilerine her 6 ayda bir 5 yeni diş fırçası başlığı gönderiyor. Müşterilerin ismi açıklanmasa da Ortadoğu’dan bir şeyhin dostlarına dağıtmak için bir düzine diş fırçası ısmarladığı, Yunan mücevherci Theodoros Savopoulos’un ise yine Ortadoğu’dan bir müşteri için Reinast diş fırçasına bir pırlanta monte ettiği belirtiliyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?