Banka hesabı açana iPhone 6

Çin’de iPhone 6 almak için haftalarca beklemek istemeyenlere, ülkedeki bir banka yeni bir çözüm geliştirdi.

Banka hesabı açana iPhone 6
Banka hesabı açana iPhone 6
GİRİŞ 27.10.2014 13:10 GÜNCELLEME 27.10.2014 13:10

Grace Zhu'nun The Wall Street Türkiye'de yayımlanan haberine göre, Çinli Ping An Insurance holdingin bir birimi olan Ping An Bank, varlık yönetimi ürünlerine yatırım yapan müşterilerine faiz ödemesi olarak anında iPhone 6 veya iPhone 6 Plus telefon veriyor. Pekin’in son adımları ülkedeki bankacılık sektörüne daha fazla rekabet getirirken banka bu hamlesi ile hem Çinli tüketicilerin akıllı telefon çılgınlığına hitap etmeyi hem de mevduat tabanını artırmayı amaçlıyor.

iPhone 6 VE iPhone 6 PLUS TARİFELERİ

Bankanın yayındaki reklamına göre üç yıllık varlık yönetim ürünlerine 37 bin yuan (5 bin 968 dolar) ya da beş yıllık ürünlere 23 bin 500 yuan (3 bin 840 dolar) yatıran müşteriler 16GB’lık iPhone 6 alıyor. Daha büyük ekranlı iPhone 6 Plus isteyen müşteriler ise üç yıllık varlık yönetim ürününe 45 bin 300 yuan ya da beş yıllık ürüne 28 bin 500 yuan yatırmak zorunda.

YATIRIM YAPILDIĞI GÜN iPhone 6 CEPTE

Ping An Bank’ın varlık yönetim ürünlerine yatırım yapanlar paralarını yatırdıkları gün yeni iPhone’ların da sahibi olabiliyor. Ancak her bir şubenin kendi pazarlama stratejisi nedeniyle yatırılması gereken miktar şubeden şubeye az da olsa değişiklik gösterebiliyor.

FAİZ YERİNE GEÇİYOR

Bankanın Pekin’deki şubesinin müşteri ilişkileri müdürü Wang Lushuai yaptığı açıklamada,“Bu ürünler ana para garantili. Tıpkı banka mevduatları gibi. Ancak bu üründe müşteriler faiz ödemesini vadeden önce alabiliyor” dedi. Bu durumda iPhone telefonlar faiz yerine geçiyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye Gazze'ye en çok yardım yapan ülke unvanını bırakmadı
Ticaret Bakanlığı'ndan İsrail açıklaması! 1019 ürün dahil edildi