Intel, Teknolojinin geleceğine dokunacak

“Gelecek Şimdi” temasıyla düzenlenecek geleneksel Intel Teknoloji Konferansları sektör liderlerini bir araya getirecek

Intel, Teknolojinin geleceğine dokunacak
Intel, Teknolojinin geleceğine dokunacak
GİRİŞ 12.11.2014 11:29 GÜNCELLEME 12.11.2014 11:34

Bu yıl “Gelecek Şimdi” temasıyla düzenlenecek geleneksel Intel Teknoloji Konferansları sektör liderlerini bir araya getirecek ve dünyayı değiştiren teknolojileri tanıtmaya devam edecek. Bu sene etkinlikte, Nesnelerin İnterneti ürün ve çözümleri, en yeni giyilebilir teknolojiler ve bilgisayarlarda devrim yaratacak ilk 14nm işlemci ailesi tanıtılacak. Intel Türkiye, bu etkinliklerle teknolojideki en yeni trendler ve gelecek beklentileri konusunda Türkiye’nin en vizyoner fikir platformunu sunuyor.

Teknoloji lideri Intel, Türkiye’deki iş ortaklarını bir araya getirmek ve onlarla teknolojideki en son yenilikleri paylaşmak amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlediği Intel Teknoloji Konferansları’na devam ediyor. Bu sene “Gelecek Şimdi” temasını konu alan konferanslarda insansı robot Nao’nun açılışta yapacağı gösterinin yanında İstanbul’daki konferansta yer alacak TechTalks teknoloji sohbetlerine Turkcell CEO’su Süreyya Ciliv ile Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği Başkanı Mehmet Nane katılacak.

Intel Teknoloji Konferansları sektörü aydınlatmaya devam ediyor

Intel, Teknoloji Konferansları ile sektör firmalarını, iş ortaklarını, karar vericileri ve çalışanları teknolojideki en son yenilikler, yeni trendler ve gelecek beklentileri konusunda ilk ağızdan bilgilendirmeyi amaçlıyor. Etkinlik “Nesnelerin İnterneti”, “Bilişim/Teknoloji Bayileri”, “Zincir Mağazalar”, “Kurumsal İş Ortakları” ve “Telekom Operatör Bayi ve Satış Noktaları” başlıkları altında tüm bilişim sektörünü bir araya getiriyor. Katılımcılara geleceğin teknolojilerini öğrenerek işlerine buna göre yön verme, güncel pazar verilerine ulaşma, Intel ve iş ortaklarının yetkilileriyle bir araya gelme ve bağlantılar kurma ve işlerini büyütme fırsatı sunmak için önemli bir platform oluşturuyor. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak