Joygame, 5 dil seçenegiyle Avrupa'da

Online oyun sektörünün önemli ismi Joygame, aralarına yenilerini de eklediği 5 dil seçeneğiyle birlikte Avrupa sahnesinde.

Joygame, 5 dil seçenegiyle Avrupa'da
Joygame, 5 dil seçenegiyle Avrupa'da
GİRİŞ 19.11.2014 15:44 GÜNCELLEME 19.11.2014 15:46

İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca ve Portekizce dilleriyle zenginleşen Joygame, hizmet alanını genişleterek globalleşme yolunda önemli adımlar atmaya devam ediyor.

2009 yılından bu yana Türkiye’de online oyun sektörüne yön veren Joygame, İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca ve Portekizce dilleriyle birlikte Avrupa’da da hizmet vermeye başladı. 2011 atılımı sonrası Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerine kendi Mısır ofisinden Arapça olarak hizmet veren Joygame, bu dönemde Avrupa oyuncularıyla buluşmanın keyfini yaşıyor.

Joygame

2014 yılında Kore’nin en büyük oyun firmalarından biri olan CJ Games’ten yatırım alarak hem deneyimini hem de büyüme hızını artıran Joygame, toplam 5 dilde Avrupa’ya açılmasıyla birlikte hem mobil hem PC hem de dijital eğlence kapsamında büyük sürprizleri de beraberinde sunacak.

Henüz Avrupa’da hangi oyunlarla atılım yapacağı açıklanmış olmasa da, Joygame hangi türde oyun olursa olsun, 2015’te Avrupa’yı da fethetmeye kararlı gözüküyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar
Adliyede büyük yüzleşme! Polat ve Banu Parlak karşı karşıya