Whatsapp indir ve ücretsiz mesajlaşmaya başla

Anlık mesajlaşma uygulaması Whatsapp artık hem telefonlarda hem de bilgisayarlarda kullanılabilecek.

Whatsapp indir ve ücretsiz mesajlaşmaya başla
Whatsapp indir ve ücretsiz mesajlaşmaya başla
GİRİŞ 02.02.2015 09:20 GÜNCELLEME 02.02.2015 09:20
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Whatsapp’ı bilgisayarınızda kullanmak istiyorsanız öncelikle telefonunuza indirmeniz gerekmekte peki Whatsapp İndir nasıl yapılır ve nasıl Whatsapp bilgisayar ve telefondan kullanılır.

Akıllı telefon kullanıcılarının büyük bir çoğunluğu tarafından kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp’ı milyonlarca kullanıcı tercih etmektedir. Whatsapp’ın en iyi mesajlaşma uygulaması olarak kabul edilmesinin başlıca sebebi milyonlarca kişinin bu uygulamayı tercih ediyor olmasıdır.

Whatsapp uygulamasını bedeva ücretsiz olarak indir’dikten sonra 1 yıl boyunca ücretsiz bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Bir yılın sonunda Whatsapp 2 dolar karşılığında üyeliğinizi sürdürmenizi sağlıyor. Whatsapp telefonunuza indirdiğiniz anda rehberinizdeki telefon numaralarıyla eşleşerek 

Whatsapp uygulaması kullanan arkadaşlarınızı ailenizi dostunuzu listenizde görmenizi sağlar.Whatsapp hemen hemen her marka ve model telefonda kullanılabilen ve internet tabanlı bir uygulamadır.

Whatsapp Artık Bilgisayarlarda !

İlk olarak akıllı telefonlarda daha sonra tabletlerde şimdi de bilgisayarlarda kullanılabilecek olan Whatsapp için müjdeyi Pavel Durov verdi. Pavel 
Durov whatsapp uygulamasının kurucularından birisidir.

Whatsapp’ın bilgisayar veya internet tarayıcı üzerinde çalışmaları olduğu yönünde bilgilerde teknoloji dünyasının kulislerinde konuşuluyor.

Akıllı cep telefonlarında en çok kullanılan uygulama olan Whatsapp, iOS Android ve Windows Phone işletim sistemlerinde oldukça yaygın bir şekilde tercih ediliyor.

SMS’i tarihe gömmeyi başaran Whatsapp, internet üzerinden mesajları dünyanın bir ucundan diğer ucuna dahi çok hızlı ve ucuz bir şekilde iletebiliyor. Milyonlarca kişinin bu uygulamayı tercih ediyor olması ile uygulama her geçen gün daha fazla değerleniyor ve tercih ediliyor.

Whatsapp üzerinden mesajlaşmak istediğiniz kişilerin de telefonlarına whatsapp uygulamasını yüklemiş olmaları gerekmektedir. Yılda bir kez kullanım ücreti alarak hiçbir reklam göstermeden çalışan programın müdavimleri oldukça fazladır.

Whatsap indirmek için ne yapmam lazım ?

Whatsapp indirmek için birçok farklı site çeşitli reklam sitelerine yönlendirmeler yapmakta ve okurlarını yanıltmaktadır. Aşağıdaki bağlantıdan resmi olarak Whatsapp uygulama sahiplerine ait siteden ücretsiz olarak uygulamayı indirebilirsiniz. 

YORUMLAR 45
  • Yalçın ates 3 yıl önce Şikayet Et
    Vatsati indir
    Cevapla
  • :-):-):-):-) 4 yıl önce Şikayet Et
    sacma
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Güzel bir uygulama
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence çok güzel bir uygulama
    Cevapla
  • Mehmet kivrak 4 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi