Youtube'a süper bir özellik geliyor

Youtube takipçileri heycanlandırıyor. Yepyeni bir özelik ile youtube artık panaromik videoları desteklemeye başlayacak

Youtube'a süper bir özellik geliyor
Youtube'a süper bir özellik geliyor
GİRİŞ 22.01.2015 10:44 GÜNCELLEME 22.01.2015 10:44

Youtube harika bir özellik ile geliyor. 360 derece açılı çekim yapan videolar bir süredir piyasada ilgi görüyordu ancak bu videoları yayınlamak kolay iş değil zira hiçbir video paylaşım platformu videolara destek vermiyordu. Videoları izleyebilmek için kullanıcıların klavye ve mouse ile videoya müdahale ederek bakış açısını değiştirebilmesi gerekiyor. Bu da paylaşım platformlarının özel yazılım desteğini gerektiriyor.

YouTube yeni yaptığı açıklama ile yakında sitede 360 derece videoları yayınlamanın mümkün olacağını bildirdi. Henüz ortada net bir tarih yok ancak bu destek açıklamasının diğer video paylaşım sitelerini de harekete geçirmesi mümkün olacak.

360 dereceli videoların önemli bir kullanım alanı da sanal gözlükler. Bu videolar, Oculus Rift gibi sanal gözlüklerde rahatlıkla izlenebiliyor.

YouTube'a 1 milyar dolarlık şok!

İzinleri dışında yüklenen müzik videolarının Youtube’dan kaldırılmasını isteyen müzisyenler yasal yollara başvurmaya hazırlanıyor.

İzinleri dışında yüklenen müzik videolarının Youtube’dan kaldırılmasını isteyen müzisyenler, bu durumun değişmemesi halinde yasal yollara başvurmaya hazırlanıyor. Aralarında ABD’li şarkıcı Pharrell Williams’ın da bulunduğu 40 müzisyen adına Youtube’a başvuran avukatlar, sanatçılara ait bazı videoların siteden kaldırılması talep etti. Popüler video paylaşım platformu Youtube’un bu videoları kaldırmaması halinde 1 milyar dolar tazminat ödemek zorunda kalabileceği iddia ediliyor. 

Youtube mp3 donusturme islemi

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı