General Mobile, Discovery 2'yi tanıttı

Türk markası General Mobile yeni akıllı telefonu Discovery Air'i tanıttı.

General Mobile, Discovery 2'yi tanıttı
General Mobile, Discovery 2'yi tanıttı
GİRİŞ 30.01.2015 11:53 GÜNCELLEME 30.01.2015 11:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türk markası olarak piyasada yerini alan teknoloji firması General Mobile, 2015'teki ilk akıllı telefonu olan Discovery Air'ı tanıttı.

RAKİPLERİNİN YARI FİYATINA

Daha önce piyasaya sunduğu ucuz telefonlarla kullanıcılara alternatif oluşturan General Mobile'ın yeni telefonu da oldukça hesaplı bir fiyat etiketiyle satışa sunulacak.


2 ŞUBAT'TAN İTİBAREN SATIŞTA

Discovery Air, 2 Şubat'tan itibaren 799 liradan satışa sınulacak. GSM operatörleri tarafından da satılması beklenen Discovery Air, yüksek fiyatlı rakiplerine karşı kullanıcılar için hesaplı bir alternatif olacak.


TEKNİK ÖZELLİKLER

Discovery Air'ın teknik özelliklerine bakıldığında 1.7GHz işlemcisi, 4.8 inç HD AMOLED ekran gözüküyor. Discovery Air'da 8MP arka ve 5MP ön kamera bulunuyor. Android 4.4.2 KitKat arayüzüyle satışa çıkacak telefona kısa sürede Android 5.0 Lollipop güncellemesinin de geleceği öğrenildi. Cihazda ayrıca 2050 mAh gücünde bir batarya bulunurken, 16 GB da hafıza bulunuyor.

YORUMLAR 1
  • Donanımı Yetersiz 9 yıl önce Şikayet Et
    İşlemcisi 8 çekirdek olabilir ancak 1gb ram donanım için düşük kalıyor. Asus Zenfone 5 gibi hem donanım hem de fiyat olarak daha makul bir rakibi varken satması zor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!