Whatsapp indir ücretsiz mesajlaşmaya başla

Whatsapp artık hem telefonlarda hem de bilgisayarlarda kullanılabilecek. Whatsapp indirirek hemen ücretsiz mesajlaşmaya başlayın

Whatsapp indir ücretsiz mesajlaşmaya başla
Whatsapp indir ücretsiz mesajlaşmaya başla
GİRİŞ 02.04.2015 13:36 GÜNCELLEME 02.04.2015 13:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Whatsapp’ı bilgisayarınızda kullanmak istiyorsanız öncelikle telefonunuza indirmeniz gerekmekte peki Whatsapp İndir nasıl yapılır ve nasıl Whatsapp bilgisayar ve telefondan kullanılır.

EN GÜZEL OYUNLAR İÇİN TIKLAYIN

Akıllı telefon kullanıcılarının büyük bir çoğunluğu tarafından kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp’ı milyonlarca kullanıcı tercih etmektedir. Whatsapp’ın en iyi mesajlaşma uygulaması olarak kabul edilmesinin başlıca sebebi milyonlarca kişinin bu uygulamayı tercih ediyor olmasıdır.

Whatsapp uygulamasını bedeva ücretsiz olarak indir’dikten sonra 1 yıl boyunca ücretsiz bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Bir yılın sonunda Whatsapp 2 dolar karşılığında üyeliğinizi sürdürmenizi sağlıyor. Whatsapp telefonunuza indirdiğiniz anda rehberinizdeki telefon numaralarıyla eşleşerek 

Whatsapp uygulaması kullanan arkadaşlarınızı ailenizi dostunuzu listenizde görmenizi sağlar.Whatsapp hemen hemen her marka ve model telefonda kullanılabilen ve internet tabanlı bir uygulamadır.

Whatsapp Artık Bilgisayarlarda !

İlk olarak akıllı telefonlarda daha sonra tabletlerde şimdi de bilgisayarlarda kullanılabilecek olan Whatsapp için müjdeyi Pavel Durov verdi. Pavel 
Durov whatsapp uygulamasının kurucularından birisidir.

Whatsapp’ın bilgisayar veya internet tarayıcı üzerinde çalışmaları olduğu yönünde bilgilerde teknoloji dünyasının kulislerinde konuşuluyor.

Akıllı cep telefonlarında en çok kullanılan uygulama olan Whatsapp, iOS Android ve Windows Phone işletim sistemlerinde oldukça yaygın bir şekilde tercih ediliyor.

SMS’i tarihe gömmeyi başaran Whatsapp, internet üzerinden mesajları dünyanın bir ucundan diğer ucuna dahi çok hızlı ve ucuz bir şekilde iletebiliyor. Milyonlarca kişinin bu uygulamayı tercih ediyor olması ile uygulama her geçen gün daha fazla değerleniyor ve tercih ediliyor.

Whatsapp üzerinden mesajlaşmak istediğiniz kişilerin de telefonlarına whatsapp uygulamasını yüklemiş olmaları gerekmektedir. Yılda bir kez kullanım ücreti alarak hiçbir reklam göstermeden çalışan programın müdavimleri oldukça fazladır.

Whatsapp indirmek için ne yapmam lazım ?

Whatsapp indirmek için birçok farklı site çeşitli reklam sitelerine yönlendirmeler yapmakta ve okurlarını yanıltmaktadır. Aşağıdaki bağlantıdan resmi olarak Whatsapp uygulama sahiplerine ait siteden ücretsiz olarak uygulamayı indirebilirsiniz. 

Whatsapp indir

Whatsapp Web indir

WhatsApp  Nasıl Kullanılır?

Telefonunuza uygulamayı App Store‘den yükleyin. (Android telefon kullanıyorsanız Google Play‘e girin) App Store’u açın ve sağ altta yer alan büyüteç işaretine tıklayın. Üstte gelen kutuya WhatsApp yazın ve gelen uygulama penceresinde FREE yazan yeri tıklayıp telefonunuza indirin.

Uygulamayı bulun ve açın. Kayıt olurken sizdene GSM telefonu numaranız soracak, girin ve sonra numaranıza SMS ile gelen kodu girerek hattınızı doğrulayın. Cep telefonu rehberinizde bulunan kişileri WhatsApp tarayarak, uygulamayı kullanan arkadaşlarınızı listeleyecek. Listelenen arkadaşlarınızla anlık olarak artık sohbet edebilirsiniz.

Birden çok arkadaşınızla birlikte grup sohbeti yapabilir yada fotoğraf, video, müzik vb. gönderebilirsiniz.

Samsung, HTC ve LG aşağıdaki linkten WhatsApp yükleyebilir.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.whatsapp&hl=tr

Buradaki linke tıkladığınızda sizden bir gmail hesabı açmanızı veya hesabınız varsa girmenizi isteyecektir. Daha sonra cihazı yükle dediğinizde WhatsApp telefonunuza rahatça kurulacaktır. Kurulma aşamasında sizden onay amaçlı cep telefonunuzu isteyecektir. Numaranızı girdikten sonra rahatça WhatsApp’ı yükleyebilirsiniz. WhatsApp otomatik olarak listenizi tarayacak ve WhatsApp uygulamasını kullanan arkadaşlarınızı bulacaktır.

iPhone cihazlarına WhatsApp nasıl yüklenir?

iPhone kullanıcıları WhatsApp yüklemek için telefonundan İtunes’e giriş yapıp yükleyebilirler. Başka bir alternatif yol için aşağıdaki linke tıklayınız.

https://itunes.apple.com/tr/app/whatsapp-messenger/id310633997?mt=8&ign-mpt=uo%3D2

Bu bağlantıdan WhatsApp uygulamasına erişebilirler ve WhatsApp uygulamasını indirebilirler.

Nokia cihazlara WhatsApp nasıl yüklenir?

Nokia kullanıcıları WhatsApp konusunda biraz sıkıntı çekebiliyor. WhatsApp Nokia’nın tüm versiyonlarını desteklemiyor. Eğer bir Nokia telefonunuz varsa aşağıdaki linke tıklayınız

http://www.whatsapp.com/nokia/

Bu adreste Nokia’nın hangi sürümlerinin WhatsApp uygulamasını desteklediği yazıyor. Eğer desteklenen sürümlerden biri de sizin cep telefonunuz ise WhatsApp uygulamasını indirebilir ve kullanabilirsiniz.

Nokia S40 kullanıcıysanız;

http://www.whatsapp.com/s40/ adresine tıklayınız ve S40 modellerinden hangisinin WhatsApp uygulamasını desteklediği öğreniniz. Ardından WhatsApp uygulamasını indirebilirsiniz.

WhatsApp bilgisayarlara nasıl indirilir? WhatsApp Web

WhatsApp bilindiği üzere son zamanlarda bilgisayar üzerinde de kullanılabiliyor. WhatsApp Web uygulamasını bilgisayarlar üzerinden kullanmak oldukça basittir. WhatsApp Web kullanmak için öncelikle WhatsApp uygulamanızı güncelleyin.

-Daha sonra WhatsApp uygulamanızı açın ve Menü tuşuna basarak WhatsApp Web seçeneğine tıklayınız.

- www.web.whatsapp.com adresine gidiniz ve telefonunuzla QR kodunu okutunuz.

Ardından tüm bilgileriniz bilgisayar ortamına aktarılacaktır.

WhatsApp'ta sesli arama dönemi

Popüler mobil mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a sesli arama özelliği geldi. NTV'nin haberine göre  WhatsApp web üzerinden yeni bir güncelleme yayınladı. 

Yeni güncelleme ile beraber mobil mesajlaşma uygulamasına sesli arama özelliği de geldi.

İlk etapta Android işletim sistemi ile çalışan akıllı cihazlarda kullanılabilen yeni özellik, kullanıcılara Skype ve Viber tarzı bir hizmet sunuyor.

SESLİ ARAMA ÖZELLİĞİ NASIL AKTİF HALE GETİRİLİYOR?

Güncelleme henüz Google Play'de yayınlanmadığı için; WhatsApp'ın yeni özelliğini akıllı telefonlarında kullanmak isteyen kullanıcıların yapması gereken işlem oldukça basit.

Mobil cihazlarından WhatsApp'ın resmi internet sayfasına giren kullanıcılar buradaki download (indir) tuşuna basarak yeni versiyonu cihazlarına yükleyebiliyor. 

Yeni özelliğin iOS ve BlackBerry gibi platformlara ne zaman geleceği hakkında ise şu an için resmi bir açıklama bulunmuyor.

YORUMLAR 1
  • çiğdem 9 yıl önce Şikayet Et
    Slm
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul ilçe başkanlığı seçimi anketi belli oldu: İşte İstanbul ortalaması...
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…