Gmail hesap aç giriş yap, Android IOS oturumu aç

Gmail kayıt olma işlemini tamamıyla ücretsiz olarak gerçekleştirin. Gmail e-hesabı nasıl açılır? İşte cevabı

Gmail hesap aç giriş yap, Android IOS oturumu aç
Gmail hesap aç giriş yap, Android IOS oturumu aç
GİRİŞ 31.03.2015 09:47 GÜNCELLEME 31.03.2015 09:46

Google'un mail servisi olan Gmail, hızlı mail alma ve gönderme, sesli mesaj gönderebilme gibi bir çok özelliği içerisinde barındırıyor. Gmail kaydolma, Gmail hesabı açma bilgileri haber7.com'da

GMAİL KAYIT

Gmail E-Hesabı Nasıl Açılır?

Türkiye'nin en çok ziyaret ettiği popüler mail sistemi Gmail'i Android, iOS ve masaüstü cihazlarınızda kullanabilir E-posta gönderebilirsiniz. Ücretsiz GMail kaydol ve giriş yapıp oturum açma işlemi gerçekleştir..

E-posta servislerinden Gmail ile ücretsiz Mail hizmetini kullanabilirsiniz. Mail gönderip alma imkanı sağlayan gmail servislerinden ücretsiz olarak faydalanmanız için size verilecek olan seçenekler ile yeni bir hesap oluşturabilirsiniz.

Gmail hizmetlerinden ücretsiz olarak faydalanacağınız google kullanıcılarına ücretsiz E-posta hizmetide sunmaya devam ediyor. Kişisel E-posta ile size ait olan bir hesap oluşturarak mail gönderip alabilirsiniz. Gmail servislerine ne şekilde kayıt olunması gerektiğini bilmiyorsanız sizler için hazırladığımız dökümanı kontrol edebilirsiniz.

E-posta hizmetlerinin dünya çapında lideri olan Gmail ile E-posta gönderip almak artık çok kolay. Mail hizmetlerinden faydalanmanız için size verilecek olan seçenekleri değerlendirmeniz ve E-posta hesaplarınızı güvenle kontrol edebilirsiniz. Gmail servisine dahil olmanız için kayıt ekranına giderek kişisel e-posta oluşturabilir ve anında kullanıma başlayabilirsiniz.

Google'ın arama motoru teknolojisi ve diğer tüm servis üyelikleriyle beraber sunulan GMail, günden güne popülaritesini arttırmayı başarıyor. Tüm önemli iletilerinizi, dosyalarını ve resimlerinizi sonsuza tek saklayan GMail, 2.600 Megabayt'lık bir saklama alanı sunuyor. Aradığınız bir bilgi için kolayca arama yapabilir ve bu bilgilere ulaşabilirsiniz.

Gmail'i rakiplerinden ayıran en büyük özellikse sade arayüzünün yanı sıra açılır pencere yada hedefsiz reklam bantlarının bulunmaması oluyor. Küçük metin reklamları sayesinde hedef kitleye ulaşmayı başaran reklamlar yer alıyor.

Bir Google Hesabı, tek bir kullanıcı adı ve şifreyle Gmail, Google+, YouTube ve diğer pek çok Google ürününe erişmenizi sağlar. Google Hesabı ile birlikte bir de Gmail adresi ve Google+ Profili verilir. Bunlar, Google genelinde daha zengin ve kişisel bir deneyim yaşamanıza yardımcı olur.

GOOGLE İLE TÜM SERVİSLER TEK HESAP ÜZERİNDEN

Bir Google Hesabı oluşturduktan sonra, tüm Google ürünlerinde oturum açmak için aynı kullanıcı adını ve şifreyi kullanabilirsiniz. Hesaba kayıt olurken kayıtla ilgili ana sayfayı da kullansanız, belirli bir ürünün kayıt sayfasını da kullansanız aynı şey geçerlidir. Örneğin, videolarınızı yayınlamak üzere YouTube'u kullanmaya başlamak isterseniz youtube adresine giderek bir Google Hesabı oluşturursunuz. Bu kullanıcı adını ve şifresini sadece YouTube'da oturum açmak ve video yayınlamaya başlamak için değil, Google Dokümanlar'da doküman oluşturmak ve paylaşmak için de kullanabilirsiniz.

GMAİL ŞİFREMİ UNUTTUM

Önceden herhangi bir Google ürününde (Gmail, Google+ veya YouTube gibi) oturum açtıysanız zaten bir Google Hesabınız vardır. Söz konusu ürün için oluşturduğunuz kullanıcı adını ve şifreyi kullanarak denemek istediğiniz yeni Google ürünlerinde oturum açabilirsiniz. Kullanıcı adınızı veya şifrenizi unuttuysanız Oturum açma sorunu sayfasını ziyaret edin.

Gmail kullanıcılarını zorda bırakan hata

Google'ın popüler e-posta servisi Gmail'de son günlerde ortaya çıkan bir hata kullanıcılarını zor durumda bırakıyor.

Google'ın e-posta servisi Gmail'deki bir hata nedeniyle pek çok mail yanlış kişiye gidiyor! Bakın neden?

Kullanıcı, örneğin iş arkadaşına mail atmak istediğinde 'To' yani 'Kime' kısmına arkadaşının isminin baş harfini yazıyor ve 'Otomatik Öneri' özelliği arkadaşının isminin geri kalanını tamamlıyor. Zira Gmail'in bu özelliği sayesinde kullanıcılar sıkça mail'leştiği arkadaşlarının baş harfini dahi yazarak hızlıca mail atabiliyorlar.

Business Insider'ın haberine göre bu özellikte ortaya çıkan bir hata nedeniyle sıkça mail atmadığınız arkadaşlarınıza dahi yanlışlıkla mail atabilirsiniz. Örneğin hızlıca 'Ahmet Erkan' ismine mail atmak isterken dikkat etmezseniz pek de görüşmediğiniz ilgisiz bir kullanıcıya 'Ahmet Metekan'a mail gönderebilirsiniz.

Google otomatik düzeltme özelliğindeki söz konusu açıkla ilgili bir açıklamada bulunmazken, kullanıcılar da şikayetlerini Twitter ve diğer sosyal medya mecralarında dile getirmeyi sürdürüyor.

Gmail'deki bu hata nedeniyle binlerce e-postanın yanlış kişiye gittiği tahmin ediliyor.

Gmail Iphone ve Ipad'lerde nasıl kullanılır?

iPhone ve iPad için Gmail uygulamasına en çok beş Google hesabı ekleyebilirsiniz. Gmail'de iOS cihazınızı kullanarak oturum açtığınızda, cihazınızda bulunan Drive, Arama, Haritalar ve YouTube gibi diğer Google ürünlerinde de oturum açmış olursunuz.

Peki cihazıma başka bir hesap nasıl eklerim?

Gmail uygulamasını açın ardından iOS Menu icon Menü simgesine dokunun.Hesap adresinize dokunun (iPad'de bu adımı atlayın).Hesapları Yönet'e simgesine dokunun ardından başka bir hesap ekle'yi seçin. Kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin. Tüm bu adımları takip ettikten sonra işleminiz tamamlanmış oluyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!