Vestel, geleceğe pedal çevirtiyor

12 ülkeden 168 bisikletçinin Vestel’in 1 milyon metrekarelik üretim üssü Vestel City’nin içinden geçmesiyle dünyada bir ilk yaşandı.

Vestel, geleceğe pedal çevirtiyor
Vestel, geleceğe pedal çevirtiyor
GİRİŞ 08.05.2015 17:00 GÜNCELLEME 08.05.2015 17:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Vestel, “Vestel’le Geleceğe Pedal Çevir” kampanyası kapsamında sponsor olduğu 51.  Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 8 gün süren soluksuz heyecanını Alpay Erdem ile bisikletimvben.com web sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden takipçilerine yaşattı. 

Vestel’in aynı kampanya kapsamındaki sosyal medya etkinliğinde ise takipçiler, bisikletleriyle birlikte çekilen fotoğraflarını #bisikletimVben etiketiyle paylaşarak yarışıyor.

Vestel, 51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’na spora, sağlıklı yaşama ve çevreye verdiği desteğin bir adımı olarak başlattığı “Vestel’le Geleceğe Pedal Çevir” kampanyası kapsamında sponsor oldu. 12 ülkeden, 21 takımla yarışan 168 bisikletçinin Vestel’in 1 milyon metrekare üzerine kurulu üretim üssü Vestel City’nin içinden geçmesiyle dünyada bir ilk yaşandı. Vestel City, Türkiye Güzellikleri prim kapıları arasına da adını yazdırdı.

Vestel takipçileri 8 etabı olan turu bisiklet aşığı, mizah yazarı, karikatürist, komedyen Alpay Erdem’in tur güncesinin yer aldığı bisikletimvben.com web sitesi aracılığıyla en kritik noktalarından soluk soluğa izledi. Alpay Erdem, Alanya’dan başlayarak ve İstanbul’da sona eren turu, her gün hakem, takım ve basın araçlarından takip ederek, sosyal medya üzerinden yarış hakkında anlık bilgi paylaştı. Erdem’in etap sonlarında hem turda yaşanan heyecanı hem de deneyimlerini esprili bir dille kaleme aldığı yazılarını bisikletimvben.com’da takip edenler turun müthiş heyecanını adım adım yaşadı.   

Vestel’in BisikletimVBen mobil uygulaması Android markette de yerini aldı. Bu uygulamayla kullanıcılar Bisiklet Yol Haritası ile bisiklet sürerken şehrin içinde kendilerini bekleyen konular hakkında önceden haberdar olabiliyor, ayrıca bisiklet seçimi için  “Bisiklet Tüyoları” menüsü ile bisiklet hakkında ayrıntıları keşfetme ve Türkiye’nin doğal güzelliklerini yakından tanıyıp, bisiklet sosyal kulüplerinin listesine ulaşma şansına sahip olabiliyor.

Vestel’in “Hayatın içinde keşfedilmeyi bekleyen güzellikler var” temasından yola çıkılarak kurguladığı #hayatVsen yarışmasının ardından “Vestel’le Geleceğe Pedal Çevir” kampanyası kapsamında başlattığı yeni yarışmasında ise katılımcılar bisikletleriyle birlikte çekilen fotoğraflarını, #bisikletimVben etiketiyle sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. Yarışmanın sonunda seçilen fotoğrafların sahipleri sürpriz ödüller kazanıyor.
 
Vestel, “Vestel’le Geleceğe Pedal Çevir” kampanyasıyla bisiklet sporunu sahiplenerek ülkemizde bisiklet sporunun yaygınlaşmasını; bisiklet kullanımının artmasıyla ülkemizde ekonomik, sosyal, çevresel alanlarda ve sağlıkta önemli kazanımlar elde etmeyi hedefliyor.

 

YORUMLAR 1
  • fatih türkeşan 8 yıl önce Şikayet Et
    yerli malı türkün malı...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti