Google Chrome indir, Google Play APK indir

Google'ın popüler tarayıcı Chrome indir rakamları göz önünde bulundurulduğunda rekora koşuyor!

Google Chrome indir, Google Play APK indir
Google Chrome indir, Google Play APK indir
GİRİŞ 14.05.2015 11:59 GÜNCELLEME 14.05.2015 11:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Google Chrome sayesinde sizde daha güvenli ve hızlı internette gezebilirsiniz. Chrome indirin. Chrome ile birlikte gelen özellikler yüzünden Google'ın popüler tarayıcı işletim sistemleri arasına girmesi uzun sürmedi. Altyapısı ve özel bir kodlaması ile birlikte yıllardır sektörde olan tarayıcılara kafa tutan , indirme sayılarına bakıldığında oldukça popüler bir çıkış yakaladığı gözler önüne seriliyor. Sizde hızlı ve güvenli bir işletim sistemine sahip tarayıcı ile çalışmalarınızı sürdürmek istiyorsanız Chrome indir linkini sizler için paylaştık. Sizde bu link ile bilgisayarınıza Google'ın en son güncellenmiş sürümünü indirebilirsiniz.

Google Chrome indir

Sadece bilgisayarlar kullanıcıları değil mobil kullanıcılar da düşünülmüş. Hem iOS hemde android tabanlı akıllı telefonlar için uygulamaları bulunan Chrome için yukarıda belirttiğimiz chrome indir linkinden bu mükemmel tarayıcıyı indirebilirsiniz. Ayrıca Chrome'un gelişmiş özellikleri sayesinde "Gizli Mod" gibi eklentilerle çok yönlü bir çalışma ağaı kurabilirsiniz.

Google Play APK indir, Google Play Store güncelle

Google Play APK indirerek Google Play Store üzerindeki tüm uygulamalara erişebilirsiniz. Android kullanıcılarının uygulama cenneti olarak da adlandırılan Google Play Store üzerinde binlerce ücretli ve ücretsiz uygulama yer alıyor. Eğer telefonunuzda bir Google Play Store yoksa Google Play APK indirerek bu sorunu çözebilirsiniz.

Google Play APK yükleyerek uygulama cennetine giriş yapabilirsiniz. Google Play Store üzerinde android kullanıcılarının kullanabileceği birçok uygulama mevcut. Bu uygulamalar ücretli veya ücretsiz olarak hizmete sunulabilir. Tüm bu uygulamalara erişim sağlayabilmeniz için Google Play Store uygulamasına sahip olmanız gerekiyor. Eğer bir Google Play Store uygulamanız mevcut değil ise Google Play APK indirerek bu sorunu çözebilirsiniz.

GOOGLE PLAY STORE İNDİRME İŞLEMLERİ

Google play storeyi indirebilmek için akıllı telefonlarınızın google arama motoruna google play store yazmanız yeterli olacaktır. Bu uygulama en güncel linklerden tutun da en yeni oyunlara kadar her türlü uygulamayı içerisin de tutan bir uygulamadır. Facebook , twitter ,oyunlar ve daha bir sürü uygulamayı telefonunuza yüklemeniz de büyük kolaylık sağlamaktadır. Bu uygulamayı kullanırken veya indirirken herhangi bir ücret ödemiyorsunuz. Bu uygulamayı indirebilmeniz için yada bu uygulamayı kullanabilmeniz için internetinizin olması yeterli olacaktır.

Google Play ile akıllı telefonunuz üzerinde ihtiyacınız olan şeyler Google Play indir üzerinde yer alan ücretli oyun ve uygulamaları, sadece kredi kartınızı Google Play store indir hesabınız üzerine tanımlayarak hemen satın alır Android cihazlarınız üzerine yükleme yapabilirsiniz.

Ayrıca Google Play indir hesabınıza birden fazla cihaz tanımlayabilir ve indirmek istediğiniz uygulamaların veya oyunların cihazlarınız uyumlu olup olmadığını görüntüleyebilmeniz mümkün. Bir diğer özeliğide mobil cihazlarınız üzerinde yer alan tüm uygulamaları, oyunları ve diğer verileri Google Play store indir hesabınız üzerinede yedekleyebilir tablet yada telefonunuzun başına bir şey geldiğinde tüm verilerinizi mobil cihazınıza yeniden yükleyebilirsiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.gms&hl=tr

İşte Google Play APK indirme ve güncelleme işlemleri.

1- Play Store'un en güncel sürümünü indirin.
2- İndirdiğiniz .apk uzantılı dosyayı telefon hafızasına atın. Dahili depolama ya da microSD kart fark etmez. APK dosyasını attığınız klasörü bilmeniz yeterli.
3- Yükleme işlemine geçmeden önce telefonunuzda "Ayarlar> Güvenlik> Bilinmeyen Kaynaklar" seçeneğini aktif hale getirin.
4- Play Store'a ait APK dosyasını yükleyebilmeniz için cihazınızda herhangi bir dosya yöneticisinin (Dosyalarım) bulunması
gerekiyor. Neredeyse tüm Android üreticileri sistem içerisinde kendi dosya yöneticilerine yer vermektedir.
5- Dosyalarım içerisinde bulunan "com.android.vending-5.2.12-80321200-minAPI9.apk" dosyasını seçin ve yükleme işlemini başlatın. Yükleme işlemi birkaç saniye sürecek. Artık en güncel Play Store'a sahipsiniz.

Güncelleme işlemleri

Google Play'de play.google.com uygulama indirmeyle ilgili sorunlar yaşıyorsanız veya Google Play Store uygulamanız yoksa cihazınız desteklenmiyor olabilir. Cihazınız listede yoksa piyasaya yeni çıkmış veya başka nedenlerle listelenmemiş olabilir. Cihazınızın Google Play'i kullanabilip kullanamadığıyla ilgili daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa destek için cihaz üreticinizle iletişim kurun. Not: Android cihazınızın modelini veya yapı numarasını bulmak için cihazınızın ana Ayarlar menüsü > Telefon Hakkında veya Tablet Hakkında bölümüne gidin.

Peki Google Play Store Nasıl Kullanılır?

Öncelikle Google Play uygulamasından akıllı telefonunuza veya tabletinize uygulama yüklemej için Gmail hesap bilgileriniz ile giriş yapmanız gerekmektedir. Gmail hesabınız ile giriş yaptıktan sonra Google Play'ın arama bölümünden istediğiniz uygulama veya oyunu arayarak rahatlıkla indirebilirsiniz.
Google Play APK
İndirme Seçenekleri Öncelikle en güncel Google Play Store indirin. İndirdiğiniz dosyayı telefon hafızasına atın. Attığınız APK dosyasına dikkat etmeyi unutmayın. Android cihazınızdaki dosya yöneticilerinden “com.android.vending-5.2.12-80321200-minAPI9.apk" dosyasını seçin ve yükleme işlemini başlatın. Yükleme işleminden sonra en güncel Google Play Store cihazınızda olacak.
Google Play Store Hesap Açma Özelliği
Google Play Store nasıl kullanılır? Google Play Store'dan ürün indirmek veya satın almak için öncelikle bir Google hesabınızın bulunması gerekiyor.Eğer Google hesabınız yoksa öncelikle cihazınızın “Ayarlar" menüsünü açın “Hesaplar" menüsünden "Hesap ekle" ye dokunun.Karşınıza çıkan ekrandan “Google"ı seçin.Varolan bir hesabınız yoksa “yeni" seçeneğini belirleyip, istenen talimatları uygulayın. Tüm bu adımları uyguladıktan sonra artık siz de Google hesabınızla Google Play Store'dan istediğiniz uygulamayı indirebilir, keyifli oyunlarıyla eğlenebilirsiniz. Google Play Store'nin en çekici yönlerinden biri de kablolara bağlı kalmaksızın bütün cihazları birbirine senkronize etme özelliğinin bulunması. Google Play Store kullanıcılarına sunduğu özgürlük ve geniş ürün yelpazesiyle tüm dünyada en çok tercih edilenler arasında…
Google Play Store indirme işlemleri haberimizde. Google Play Store APK indirme ve güncelleme işlemleri burada. Google Play Store'da bulunan en yeni uygulamaları telefonunuza ve tabletinize indirmek için haberimizin detaylarına bakmanız yeterli. İşte Google Play Store indirme ve Google Play APK yükleyerek yeni uygulamaları indirme işlemleri.

 

 

 

YORUMLAR 1
  • Yılmaz 7 yıl önce Şikayet Et
    Abi bunlar nerden yükleniyo
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
Kalkınma Yolu Projesi ile Türkiye-Irak ticaretinde 20 milyar dolar hedefi