LG G4 özellikleri Türkiye fiyatı ne kadar?

LG G4 fiyatı ve özellikleri. LG G4 edinilen bilgilere göre 29 Mayıs'ta bayilerde satılmaya başlanacak

LG G4 özellikleri Türkiye fiyatı ne kadar?
LG G4 özellikleri Türkiye fiyatı ne kadar?
GİRİŞ 02.06.2015 09:44 GÜNCELLEME 02.06.2015 09:45
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

LG G4 fiyatı ve özellikleri 8MP F2.0 Diyafram kamerasıyla benzersiz fotoğraf kalitesine sahip LG G4 şu günlerde mağazalardaki yerini alacak. Küresel çapta yapılan tanıtımından sonra LG G4, Türkiye'de de kullanıcılarla buluşmak için raflardaki yerini alıyor.

LG G4'ün piyasaya çıkışıyla ilgili bilgi veren LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho, "Tüm G serilerinin dünya piyasalarında yakaladığı başarıyı LG G4'ün de yakalayacağına ve Türkiye'de de aynı çizgide gideceğine dair inancım tam" şeklinde konuştu.

LG G4'ün öne çıkan özelliklerinin en başında 6 farklı renkte ve tamamen el işçiliğiyle üretilen orijinal deri arka kapağı geliyor. Derilere uygulanan vaketa süreci ise büyük ustalık isteyen geleneksel yöntemler uygulanarak yapılıyor. LG G4 deri dışında, saf Seramik Beyazı, Metalik Gri ve Parlak Altın seçenekleriyle de kullanıcıların beğenisine sunuluyor. LG G4 tüm gövdesini kaplayan kavis tasarımının yanı sıra, yere düştüğünde kırılmalara karşı düz tasarımlı telefonlara göre yüzde 20 daha dayanıklı olarak lanse ediliyor.

Cihaz, 16 megapiksel arka kameraya ve 8 megapiksel ön kameraya sahip. Kamera, ilk defa eklenen Z düzlemiyle bir önceki OIS+ teknolojisinin performansını ikiye katlıyor. Yeni LG G4'ün kamerasındaki Manuel Mod; kullanıcıların, pozlama süresi, ISO, odaklama ve beyaz ayarı gibi parametreleri düzenlemesine imkan veriyor. Aynı zamanda profesyonel fotoğrafçılar için dosyaların hem RAW hem de JPEG formatında kaydedilebilmesine olanak tanıyor. LG'nin görsel mükemmellik konseptiyle sunduğu en önemli özelliklerden olan Renk Spektrum Sensörü (CSS) teknolojisi ise, nesnelerden yansıyan ışığı kızılötesi algılayıcılarla belirliyor ve gözün gördüğü şekilde fotoğrafa aktarıyor.

LG Display'in yeni 5.5-inç'lik IPS Quantum Display ekranının kullanıldığı ilk telefon olan LG G4, renk üretiminde yüzde 20, parlaklıkta yüzde 25 ve kontrastta ise yüzde 50 daha yüksek bir performans sunuyor. Gelişmiş Hücre içi dokunma teknolojisi içeren ilk Quad HD ekrana sahip LG G4'ün dokunmatik algılayıcısı dokunma hassasiyeti de sağlıyor. LG G4'ün ekranı aynı zamanda renk konusunda Hollywood'un en büyük stüdyoları tarafından kurulan Dijital Sinema Girişimi standartlarına da uygunluk taşıyor. 3000mAh pile sahip LG G4 aynı zamanda Qualcomm Snapdragon 808 işlemci barındırıyor.

LG G4'ÜN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

*İşlemci: Qualcomm Snapdragon 808 Processor with X10 LTE
*Ekran: 5.5-inç Quad HD IPS Quantum Display (2560 x 1440, 538ppi)
*Hafıza: 32GB eMMC ROM, 3GB LPDDR3 RAM / microSD yuvası
*Kamera: Arka 16MP F1.8 Diyafram / OIS 2.0 / Ön 8MP F2.0 Diyafram
*Pil: 3.000mAh
*İşletim Sistemi: Android 5.1 Lollipop
*Boyutlar: 148.9 x 76.1 x 6.3 – 9.8 mm
*Ağırlık: 155 gram

LG G4'ün Türkiye'de tavsiye edilen satış fiyatı ise 2.199 TL olarak belirlendi.

YORUMLAR 3
  • Zülfükar Kale 8 yıl önce Şikayet Et
    LG3 veya LG4 bu ikisinden birini almayı düşünüyorum fakat piyasada replikası varsa eğer ilk can sıkıcı olan durum bu 2.can sıkıcı olan durum ise LG üretici firmasının haber vermeden cihazın özelliklerini değiştirme durumu bu iki sıkıcı durum olmasaydı gerçekten LG3 ve LG4 modellerine özellikleri bakımından olumsuz diyecek söz bulamıyorum süper bir android cihaz demiyorum fakat harika bir cihaz diyorum ve bu iki olumsuzluğa rağmen nasipse almayı düşünüyorum bu teknoloji harikası cihazı alanlarada güle güle kullansınlar diyorum.
    Cevapla
  • Yorumcu 8 yıl önce Şikayet Et
    Yazıyı yazan arkadaş dikkat etmemiş ama LG G4'ün kamera Özellikleri tamamen yanlış verilmiş:) Kamerası 16 megapiksel ve diyafram açıklığı (lensi) f1.8 dikkate alırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
    Cevapla
  • 13 temmuz2015 8 yıl önce Şikayet Et
    bu telefon sizce nasıl millet
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süleymancıların hedefindeki Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti!
CHP "dosyalı" vekil iddiasıyla çalkalanıyor: Özel "git" dedi, vekil reddetti