Facebook indir Facebook Messenger indir

Facebook indirmek için hemen tıkla. Facebook Messenger’ın en son sürümünü indirerek yeni çıkan görüntülü arama özelliğinden faydalanın

Facebook indir Facebook Messenger indir
Facebook indir Facebook Messenger indir
GİRİŞ 22.05.2015 17:57 GÜNCELLEME 22.05.2015 17:58

Milyarlara ulaşan kullanıcı sayısıyla ve Türkiye’de yaklaşık 35 Milyon kullanıcı olan Facebook’un yenilikleri hakkındaki tüm bilgiler haberimizde. İşte Facebook indirme ve Facebook Messenger güncelleme işlemleri.

Facebook indirmek artık çok basit. Facebook Messenger'ın en son sürümünü indirerek ve güncelleyerek yeni özellikleri kullanmaya başlayabilirsiniz. Türkiye'de yaklaşık 35 Milyon kullanıcısı olan Facebook en son olarak görüntülü görüşme özelliğini hizmete sundu. Facebook'un tüm yeniliklerini sayfamızdan takip edebilirsiniz. İşte Facebook indirme ve güncelleme işlemleri.

Facebook messenger ile mesajlaşmak çok kolay. Sadece Facebook değil aynı zamanda messenger facebook indirerek rahatlıkla anında mesajlaşabilirsiniz Gelen mesajları ileti sesi ile duyabilir anında cevap verebilirsiniz Kullanımı çok kolay istediğiniz kişiye mesaj atmak istediğinizde indirdiğiniz facebook messenger programı devreye girecek ve yeni bir pencere çıkarak konuşmaya devam edebileceksiniz.Tüm bunların dışında isterseniz google play store adresine girerek messenger ya da facebook u indirip rahatlıkla işlemlerinizi halledebilirsiniz ücretsiz facebook mobil indirmek için ayriyeten bir işlem yapmanız gerekmiyor çünkü zaten program ücretsiz olarak google play store adresinde yer alıyor programda sadece bazı ufak tefek noktaları kendiniz isterseniz ödeme yapıp farklı hizmetler satın alabiliyorsunuz. Aslında bunlar çok da gerekli değil bu sebeple facebook indir ücretsiz olarak size yardımcı olacaktır dikkat çeken özelliği ise messenger indirme özelliğidir. aşağıda sizler için verdiğiniz linklerden istediğiniz cihazınıza facebook indirebilirsiniz.

İŞTE FACEBOOK İNDİRME SEÇENEKLERİ

Facebook'u İOS'a indirmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.
https://itunes.apple.com/tr/app/facebook/id284882215?mt=8
Facebook Messenger'ı Android'e indirmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.orca&hl=tr
Facebook'u BlackBerry'e indirmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.
https://appworld.blackberry.com/webstore/content/50777/?countrycode=TR&lang=en

Facebook'u Windowsphone'a indirmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.

http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/messenger/3219d30d-4a23-4f58-a91c-c44b04e6a0c7

FACEBOOK MESSENGER'DA GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME DÖNEMİ!

Facebook Messenger sesli arama özelliğinden sonra şimdide görüntülü arama özelliği Android ve iOS kullanıcıları için aktif edildi.Facebook Messenger, geçtiğimiz saatlerde yeni bir özelliğe daha kavuştu.Facebook Messenger'ın ürün başkanı Stan Chudnovsky ve mühendis müdürü Param Reddy, yaptıkları resmi açıklamayla Facebook messenger'da görüntülü görüşme özelliğini aktif ettiklerini açıkladı.

Messenger üzerinden arkadaşlarınız ve önemsediğiniz kişilerle yüz yüze konuşmaya başlayabilirsiniz. Messenger zaten arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle sesli görüşme yapma imkanını sunuyor. Ancak, biriyle mesajlaşma ve sesli görüşme beni kesmiyor, yeterli olmuyor diyorsanız, sadece ekranın sağ üst köşesindeki video simgesini seçip varolan sesli görüşme içinde bir video araması başlatabilirsiniz.
İlk olarak iOS ve Android platformu için sunulan özellik şimdilik listede bulunan Amerika, Birleşik Krallık, Kanada, Belçika, Hırvatistan, Danimarka, Fransa, Yunanistan, İrlanda, Laos Adaları, Litvanya, Meksika, Nijerya, Norveç, Umman, Polonya, Portekiz ve Uruguay gibi 18 ülkede kullanılabilir durumda. Özelliğin diğer ülkelere ilerleyen günlerde geleceği belirtildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!