Güzel ve Etkili Sözler mobil uygulaması yayında!

İçeriği daha kapsamlı hale getirilen ve mobil kullanıcılarına ücretsiz sunulan Hayat Danışmanım Seçkin Sözler tüm mobil platformlarda.

Güzel ve Etkili Sözler mobil uygulaması yayında!
Güzel ve Etkili Sözler mobil uygulaması yayında!
GİRİŞ 01.06.2015 14:59 GÜNCELLEME 01.06.2015 14:59

7’den 77’ye herkesin yararlanacağı; öncelikle gençler, eğitimciler ve öğrenciler, anneler ve babalar, sanatçılar, sporcular, aydınlar, siyasetçiler, iş adamları, hasılı okuma yazma bilen herkese hayat boyu ücretsiz danışmanlık yapacak bir içeriğe sahip olan Hayat Danışmanım Seçkin Sözler, (En güzel, seçkin ve etkili sözler) hiçbir kısıtlama olmadan tüm iOS ve Android işletim sistemi ile çalışan akıllı telefon ve tabletler üzerinden okunabiliyor.

Hayat Danışmanım Seçkin Sözler, yüzlerce eser okunarak kazanılabilecek temel yaşam kültürünün sırlarını sunan, toplumun hayat kalitesini artırmanın ilk ve en önemli şartlarından olan kolektif, yani ortak evrensel aklın oluşmasına ve gelişmesine katkı sağlayan bir içeriğe sahip. Kişisel gelişim çabalarına ve çalışmalarına stratejik anlamda hatırı sayılır derecede kültürel destek verecek şekilde, bir kitap olmanın çok ötesinde, tam bir eğitim aracı işlevi görecek şekilde, çeyrek asra yakın bir çabanın sonucu olarak okuyucularıyla sunuldu.

Yaş, meslek ve eğitim seviyesi farkı olmaksızın, insanın ufkunu açan, hayatın gerçeklerin daha iyi anlaşılmasına yarayan bir içeriğe sahip olan Hayat Danışmanım Seçkin Sözler’i herkes, işte, evde, eğlencede, her zaman ve istediği her yerde, istediği kadar akıllı telefon ve tabletlere ücretsiz indirip yararlanabiliyor.

Hayat Danışmanım Seçkin Sözler’in içeriğinde; adalet, akıl, aile, anneler, arkadaşlık, aşk, babalar, barış, başarı, bilgi, bilim, cehalet, cumhuriyet, çalışmak, çocuklar, değişim, demokrasi, devlet, din, doğruluk, dostluk, düşünce, edebiyat, eğitim, felsefe, gençlik ve ihtiyarlık, hakikat, harp, hayat, huzur, hürriyet, idare, insan, işler, iş hayatı, iyilik, kadın-erkek, kanunlar, kitaplar, kültür, liderlik, medeniyet, millet, öfke, para, politika, sabır, sağlık, sanat, sevgi, sorunlar, söz söylemek, şiir ve şair, şöhret, tarih, tecrübe, vicdan, yazarlık-yazmak, zafer, zaman, zekâ, zenginlik. gibi daha pek çok yüzlerce değişik başlık altında, yüzlerce eserden derlenmiş, her biri nice hayat tecrübeleri sonucunda söylenmiş, her söz bir kitabın özeti değerinde; filozoflara, ilim, fikir ve bilim adamlarına, edebiyatçılara, iş adamlarına, siyasetçilere, doktorlara, tarihe geçmiş ünlü ve başarılı insanlara ait, pratik hayatta ücretsiz danışmanlık yapacak eşsiz bir başvuru kaynağı halinde on bine yakın söz yer alıyor.

Ayrıca her başlıkta farklı bölümlerde özenle seçilmiş Kur’an-ı Kerim’den ayetler ve Hadis-i Şerifler’e yer veriliyor.

Android 797 k, iOS ise 1.2 MB boyutunda ve birkaç saniye içinde indirilebilen Hayat Danışmanım Seçkin Sözler, mevcut haliyle çok zengin bir içeriğe sahip. Gelecekte içeriği daha da zenginleştirilip kapsamlı hale getirilecek ve her zaman ücretsiz ve hiçbir kısıtlama olmadan okuyucuların istifadesinde sürekli yayında olacak.

Hayat Danışmanım Seçkin Sözler Milli Eğitim Bakanlığı’nın Fatih Projesi kapsamında dağıttığı tabletlere ücretsiz indirilip okunabiliyor.

Uygulama Google Play Store (Android) ve  App Store'den (iOS) Hayat Danışmanım Seçkin Sözler kelimeleri ile arama yaparak veya aşağıdaki linkleri kullanarak akıllı telefon ve tabletlere ücretsiz  indirip, hiçbir kısıtlama olmadan ücretsiz okunabiliyor.

Hayat Danışmanım Seçkin Sözler Android Uygulamasını İndirmek İçin tıklayın

Hayat Danışmanım Seçkin Sözler iOS (iPhone iPad) İndirmek İçin tıklayın

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak