Kayseri'nin her noktası çevrimiçi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği uygulama ile Kayserililer şehrin 22 noktasından internete ücretsiz girebiliyor.

Kayseri'nin her noktası çevrimiçi!
Kayseri'nin her noktası çevrimiçi!
GİRİŞ 19.06.2015 10:58 GÜNCELLEME 19.06.2015 11:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, diğer belediyelere örnek olacak cinsten bir uygulama başlattı. Uygulama sayesinde Kayserililer şehrin 22 noktasından internete ücretsiz olarak bağlanabiliyorlar.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada ücretsiz internet hizmetinin %70’lik bölümünün fiber alt yapı sayesinde oluşturulduğu ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı 22 noktada bu hizmetin halka sunulduğu belirtildi.

Bölge Sayısı Artacak

Kayserili yöneticiler, halktan gelecek olan talep doğrultusunda bu bölge sayısının daha da arttırılabileceğini belirtirken, kullanıcıların bu hizmetten yararlanabilmek için TC kimlik numaralarıyla kayıt yaptırmalarının yeterli olduğunu dile getirdiler.

Yaklaşık olarak 3 aydır hizmet veren uygulamada 12 bin civarında kullanıcının kayıt yaptırdığı belirtilirken, bu kullanıcıların toplam veri kullanımın ise 1.3 TB civarında olduğu açıklandı.

Kayseri’de şu anda ücretsiz internet hizmetinin sunulduğu noktalar ise şöyle;

Ali Dağı Mesire alanı, Kıranardı Kent Ormanı, Mevlana Parkı, Gültepe Parkı, Seyyid Burhaneddin Mezarlığı, Tuna Parkı, Emirgan Parkı, İnönü Parkı, (5 noktada), Beştepeler Parkı ( 2 iki nokta), Fuar Kadir Has Parkı, Cumhuriyet Meydanı, Kurşunlu Parkı, Mimarsinan Parkı (2 nokta), Alpaslan Parkı veBüyükşehir Belediyesi Parkı.

KAYNAK: SHİFTDELETE
YORUMLAR 1
  • murathan 8 yıl önce Şikayet Et
    en güzel uygulama türkiyede fahiş fiyatlara internetmi olur
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tanju Özcan'dan, Mansur Yavaş itirafı! Emeklilere verdiği vaadi tutmadığı ortaya çıktı
Mavi Balina’dan sonra ‘SimSimi’ tehlikesi! Hedefinde çocuklar var…