Logo çalışanları 'Hacktime' ile yarışıyor!

Hacktime adı verilen etkinliğe farklı şehirlerden katılan farklı teknik birikimlere sahip Logo çalışanları Urla’da ileri teknik eğitim aldı.

Logo çalışanları 'Hacktime' ile yarışıyor!
Logo çalışanları 'Hacktime' ile yarışıyor!
GİRİŞ 04.08.2015 12:41 GÜNCELLEME 04.08.2015 15:43

Gebze ofisinde gerçekleştirilen etkinlik hakkında bilgi veren Logo Yazılım Yönetim Kurulu Başkanı Tuğrul Tekbulut, “Etkinlik sayesinde, şirketimizin teknik beceri ve inovasyon kapasitesinin gelişmesini, çalışanlarımız arasında dostluk, arkadaşlık ve kaynaşmanın artmasını hedefledik. Logo çalışanlarının takım ruhunu pekiştirmek, hızlı gelişen teknoloji dünyasına adapte olacak şekilde kendilerini yenilemelerini sağlamak, yaratıcılığı ve yenilikçiliği körükleyecek bir süreç başlatmak istedik. Yazılım sektöründe bu tip hackathon’lar yapılmaya başlandı, ancak şirket içi maratonlarla çok sık karşılaşmıyoruz. Aldığımız geribildirimlerden, takımların kendilerini geliştirdiği, kısa zamanda yaratıcı projelerin ortaya çıktığı oldukça keyifli bir maraton yaşandığını görüyoruz ve sonuçtan mutluyuz.” dedi.
 
Birinci olan takımın sözcüsü Olcay Duman ise “Logo ailesi olarak son dönemlerde meydana gelen birleşmelerle sürekli büyüyoruz. Hacktime bize, farklı şehirlerden ve farklı şirket kökenlerinden arkadaşlarımızla tanışma ve çalışma imkânının yanı sıra, eğitimini yeni aldığımız ve daha önce üzerinde çalışmadığımız teknolojileri kullanma fırsatı da sundu. 48 saat içinde yaptığımız çalışmalar her ne kadar zorlu olsa da, ekibimizle yakaladığımız takım ruhu sayesinde fark yaratarak başarıya ulaştık.” diye konuştu.
 
Etkinlikte, caz müziğinin gelişimine katkıda bulunan, 1800’lerin sonunda ortaya çıkan ve piyano ağırlıklı Afro - Amerikan müzik türü olan “Ragtime” teması kullanıldı. Dönemin müziği ve sessiz filmleri, 2 gün boyunca yarışmacılara eşlik etti.
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim