Facebook ne zaman düzelir, Facebook neden yavaş

Facebook, bugün yine hata verdi. Facebook yavaşlarken, bazı kullanıcılar siteye giriş yapamadı.

 Facebook ne zaman düzelir, Facebook neden yavaş
Facebook ne zaman düzelir, Facebook neden yavaş
GİRİŞ 15.10.2015 11:16 GÜNCELLEME 15.10.2015 11:17
Bu Habere 143 Yorum Yapılmış

Oldukça yavaş olduğu gözlenen Facebook, kullanıcıları çileden çıkardı. Dünyaca ünlü sosyal paylaşım sitesi Facebook, hata verdi. Geçtiğimiz günlerde günlerde oluşan bir sorun nedeniyle bir süreliğine giriş yapamayan kullanıcılar, bugün de sorunla karşılaştı. 

Sosyal paylaşım sitesi Twitter ve Facebook'a erişimin zorlaştığına ilişkin haberler Erişim Sağlayıcıları Birliği tarafından yalanlandı. Erişim Sağlayıcıları Birliği (ESB) Genel Sekreteri Bülent Kent, sosyal paylaşım sitesi Twitter ve Facebook'un kapatılması gibi bir durumun söz konusu olmadığını bildirdi.

Kent, yaptığı açıklamada, Ankara'daki patlamaya ilişkin görüntülerin Twitter ve Facebook'tan çıkartılmasıyla ilgili herhangi bir mahkeme kararının bulunmadığını söyledi.

Bu çervede Kent, Twitter ve Facebook'un kapatılması gibi bir durumun söz konusu olmadığını kaydetti.

TERÖR SALDIRISIYLA İLGİSİ VAR MI?

Bazı kullanıcılar, Facebook'takiş yavaşlığın sebebibinin Ankara Ulus'ta 86 kişinin yaşamını yitirdiği 186 kişinin de yaralandığı terör saldırısıyla bağlantılı olduğunu iddia etti. 

Bu olayların ardından, sosyal medyada artan şiddet içerikli mesajların ve fotoğrafların paylaşımlarından ötürü, bazı internet sağlayıcısı şirketler, bünyelerinde müşteri olarak barındırdıkları internet kullanıcılarının, sosyal medya ağlarına girişlerini en aza indirmek amacıyla yaptığı öne sürüldü. 

An itibariyle Facebook ve Twitter'a giriş, ya kullanılamayacak şekilde çok yavaş oluyor, ya da bazı kullanıcılar hiç giremiyor.

Bu engellemenin nedeni, sosyal medya hesaplarındaki kan, şiddet içerikli fotoğrafların, hakaret dolu paylaşımlar olarak gösteriliyor.

KAPATILDI MI?

Kullanıcılar Twitter ve Facebook'a erişimde sorun yaşadıklarını bildirmişlerdi. Bunun üzerine Erişim Sağlayıcıları Birliği (ESB) Genel Sekreteri Bülent Kent, sosyal paylaşım sitesi Twitter ve Facebook'un kapatılması gibi bir durumun söz konusu olmadığını bildirdi.

Kent, açıklamada, Ankara'daki patlamaya ilişkin görüntülerin Twitter ve Facebook'tan çıkartılmasıyla ilgili herhangi bir mahkeme kararının bulunmadığını söyledi. Bu çervede Kent, Twitter ve Facebook'un kapatılması gibi bir durumun söz konusu olmadığını kaydetti

 

 

 

YORUMLAR 143
  • huseyin 7 yıl önce Şikayet Et
    Mesaj atamiyom yav
    Cevapla
  • esra 7 yıl önce Şikayet Et
    açın şunları
    Cevapla
  • Gamze 7 yıl önce Şikayet Et
    Yeter artık açın şunu. Kaç kere denedim olmuyo
    Cevapla
  • abide 7 yıl önce Şikayet Et
    ne alaka ya terör filan.madem şiddet içerikli mesaj filan yaziyorlar o yazan kişilerin faceye girmelerini engelleyen.milyonlarca masum kişiler onlar yüzünden giremiyor lütfen face açılsın artk yeter ya .bizim suçumuz ne
    Cevapla
  • srn 8 yıl önce Şikayet Et
    ya çok saçmaladılar artık ya. dns ayarları verıyolar bu ayarlardan faceye gırebılırsınız dıye ne alaka yanı nıye kapatıyosun nıye ugrasalım dns ayarları ıle ya . mıllet can derdınde herkes face derdıne dusmus dıyosunuz . mıllet can derdındeyken bu sorunlar neden cozulmuyor? hergun bomba patlaması haberıyle gune baslıyoruz . ınsanlar artık cenaze namazı degıl sukur namazı kılmak ıstıyor . olaylara cozum bulamıyosunuz ınternetı yavaslatıyosunuz .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!