Maillerinize sizin yerinize Google cevap yazacak

Google geliştirdiği sistem ve Inbox uygulaması sayesinde gelen maillerin içeriğine göre sizin yerinize otomatik cevaplar oluşturacak.

Maillerinize sizin yerinize Google cevap yazacak
Maillerinize sizin yerinize Google cevap yazacak
GİRİŞ 05.11.2015 16:11 GÜNCELLEME 05.11.2015 16:14

Google, otomatik yanıt konusunda çığır açacak bir geliştirmeye imza atıyor. Telefonlarınızda bulunan ve mesaj yazarken kelime önerme sistemine benzeyen bu sistem ile Google gelen maillere göre cevaplarınızı analiz ederek sizin yerinize otomatik yanıtlar oluşturacak.

Teknoloji, Google'ın e-posta yönetim ve organizasyonu için kullanılan Inbox iOS / Android uygulamasına gelen güncelleştirmenin bir parçası olarak lanse ediliyor. Açıklanan özellik, insanlar tarafından gerçekleştirilen bazı görevlerin makine öğrenmesi ile nasıl devralınabileceğini göstermek adına Google'ın çabalarının son örneğini sergilemiş olacak.

Akıllı cevap, e-postada yer alan sözcüklerin ne anlama geldiğini çözerek detaylı bir yanıt üretmiyor ancak üç farklı cevap seçeneği sunarakinsanların e-postaları pratik olarak cevaplayabilmelerini sağlıyor. Geliştirmelerle birlikte, bu özelliğin çok daha fazla cevap kalıbına ve çok daha detaylı cevaplara kavuşacağı belirtiliyor.

Google, özellikle küçük dokunmatik ekran klavyeleri ile donatılmış telefonlarda "Akıllı Cevap" (Smart Reply) özelliğinin oldukça popüler olmasını bekliyor. Yeni özellik 2 milyondan fazla kurumsal kullanıcının yanı sıra Inbox uygulamasının ücretsiz sürümünü kullanan herkes için geçerli.

KAYNAK: CHIP
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Avrupa'da kim ne kadar kazandı? İşte rakamlar
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz