Google Haritalar'a çevrimdışı kullanım geliyor

Google, daha önce bir teknoloji etkinliğinde açıkladığı çevrimdışı kullanım özelliğini kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor.

Google Haritalar'a çevrimdışı kullanım geliyor
Google Haritalar'a çevrimdışı kullanım geliyor
GİRİŞ 10.11.2015 16:42 GÜNCELLEME 10.11.2015 16:42

Google, kullanıcılarına yol tarifi ve trafik verileri gibi bilgileri sunduğu Haritalar uygulamasını çevrim dışı kullanılabilir hale getiriyor. 

Kullanıcılarının %10 oranla yavaş ve kesik bağlantılar kullandığını söyleyen Google Haritalar Yöneticisi Amanda Bishop, bundan sonra kullanıcıların istedikleri bir alanı internete bağlı iken indirebileceklerini ve daha sonra bu alan içerisinde yol tarifi ve navigasyon bilgilerini internete bağlı değilken kullanabileceklerini söyledi. Tabi ki, internete bağlı değilken canlı trafik verileri sunamayacak olsa da, ortalama hız verilerinin de uygulamanın indirdikleri arasında yer alacağını ve bu sayede hızlı ulaşımı sağlayacak yolları belirleyebileceğini eklemek gerekiyor.

Google Haritalar'a gelecek olan çevrimdışı kullanım özelliği Android kullanıcıları için yakında yayınlanacak, iOS kullanıcılarının ise biraz daha beklemeleri gerekecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'i korku sardı! Yaptırımlar gelebilir - Gazete manşetleri
Özgür Özel, 15 Temmuz direnişçilerine alçak sözler: Kot üstüne kefen çeken zibidiler...