Bilişim Teknolojileri Zirvesi için geri sayım

Teknoloji gurularının heyecanla beklediği Bilişim Teknolojileri Zirvesi (BTZ) 4-5 Aralık tarihlerinde İTÜ Maçka Yerleşkesi’nde düzenlenecek

Bilişim Teknolojileri Zirvesi için geri sayım
Bilişim Teknolojileri Zirvesi için geri sayım
GİRİŞ 17.11.2015 16:38 GÜNCELLEME 17.11.2015 16:38

Her yıl yaklaşık 700 kişinin katılımıyla düzenlenen, 30 bin kişinin internet üzerinden izlediği Bilişim Teknolojileri Zirvesi (BTZ) için geri sayım başladı.

Sektörün en prestijli etkinlikleri arasında yer alan BTZ,  4-5 Aralık tarihinde İTÜ Maçka Kampüsü’nde düzenlenecek.  

İTÜ İşletme Mühendisliği Klübü tarafından bu yıl 8.’si düzenlenecek etkinlikte sosyal medya, e-ticaret,  mobil dünya ve dijital pazarlama trendleri masaya yatırılacak. Oturumlar, Bilişim Teknolojileri Alanı (BT Alanı), İnteraktif Bölüm (Speed Networking - Coffee Time),Dijifikir ve Sosyal Medya Ödül Töreni başlıklı 5 bölümden oluşan zirveye akademik ve profesyonel dünyadan yoğun katılım olması bekleniyor.  

Zirvedeki Oturumlarda, aralarında, Aslanoba Capital Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aslanoba,  Endeavor Yönetim Kurulu Üyesi Alp Saul, Inveon Kurucu Ortağı ve CEO’su Yomi Kastro, HotelRunner Kurucu ve CFO’su Ali Beklen, Netmarble Avrupa,Ortadoğu ve Afrika CEO'su Barış Özistek  ve Visionteractive Kurucu ve CMO’su Onur Candan gibi çok sayıda yetkin konuşmacı yer alacak. 

Geçtiğimiz yıllarda aralarında Microsoft, Nokia, Avea, Vodafone, Sahibinden gibi 90'a yakın firmanın yer aldığı BT Alanı ise şirketlerin katılımcılarla birebir iletişim kurabildiği, ürün ve hizmetleri hakkında tanıtım olanağı veren fuar alanı olarak konumlanıyor. İnteraktif Bölümde, gerçekleştirilen Speed-Networking, Likemind ve Coffee Time tarzı aktivitelerle de katılımcı etkileşimi sağlanıyor. Türkiye'de ilk olarak BTZ 2010 kapsamında düzenlenen SMÖ'de ise sosyal medyayı en iyi kullanan kişi ve kurumlar halk oylaması sonucunda belirlenerek ödüllendirilecek.  Geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenen Dijifikir girişimcilik yarışması ise her yaştan girişimcilere yatırım alma fırsatı sağlayarak Türkiye'deki girişimcilik ekosistemine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı