Samsung Gear S2 Türkiye fiyatı ne kadar?

Samsung Electronics'in dairesel tasarımlı en yeni akıllı saati Samsung Gear S2 çıktı.

Samsung Gear S2 Türkiye fiyatı ne kadar?
Samsung Gear S2 Türkiye fiyatı ne kadar?
GİRİŞ 26.11.2015 11:35 GÜNCELLEME 26.11.2015 11:35

Döndürülebilir bezel halka, saatin yan kısmında bulunan Anasayfa ve Geri düğmeleriyle uyum içinde çalışarak Gear S2'ye analog bir his ve sezgisel bir kullanıcı deneyimi sağlıyor. Artık; uygulamaları seçmek, e-maillerinizi okumak, mesajlarınızı kontrol etmek ve saati kişiselleştirmek için akıllı saatinizin kenarını basitçe döndürmeniz yeterli.

1,2 inç, çizilmeye karşı dayanıklı Gorilla Glass 3 cama sahip Super AMOLED ekranıyla Gear S2, kalp atış hızınızı ve günlük aktivite düzeyinizi otomatik olarak algılayan ve kaydeden S-health uygulamasına sahip. 

ANDROID 4.4 YA DA ÜZERİ CİHAZLARLA UYUMLU

Cihaz, "Gear S2" ve "Gear S2 classic" olmak üzere iki ayrı seçenek halinde sunuluyor. Gear S2 Classic, klasik saat tasarımı ve deri kayışıyla dikkat çekerken, minimal tasarımıyla öne çıkan Gear S2, daha çok hareket halinde olanlara hitap ediyor.

4GB hafıza ve Exynos 3250 işlemci ile Gear S2, Tizen işletim sistemiyle çalışıyor. Tüm Gear S2'ler Wi-Fi ve Bluetooth bağlantısına sahip ve Android 4.4 ya da üstü sürümlerdeki Android telefonlar ile uyumlu. 512 MB RAM'e sahip olan Gear S2, GPS'in yanı sıra dokunarak farklı cihazlarla etkileşime girmesine imkan veren NFC teknolojisini de bünyesinde barındırıyor. 

Gear S2 Classic 999 lira, Gear S2 ise 899 lira tavsiye edilen perakende satış fiyatı ile Türkiye'de satışa sunuldu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar