iOS 9.3'te 'sorun' iddiası!

Bazı iPhone 5s ve iPad 2 kullanıcıların iOS'un son güncellemesi nedeniyle sorun yaşadığı belirtiliyor.

iOS 9.3'te 'sorun' iddiası!
iOS 9.3'te 'sorun' iddiası!
GİRİŞ 27.03.2016 16:26 GÜNCELLEME 27.03.2016 16:26
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

iOS 9.3 güncellemesi Night Shift özelliği, Notlar uygulamasına Touch ID desteği, Apple Harita uygulamasına trafik verilerinin eklenmesi gibi önemli detaylar içeriyordu. Ancak beraberinde bir sorun da geldi.

Geri çekildi

iOS 9.3 güncellemesini yüklemek isteyen bazı iPhone 5s ve iPad 2 kullanıcılarının yaşadığı sorun ise kısa sürede kullanıcılar tarafından rapor edilmeye başlandı. İddiaya göre bazı kullanıcılar, güncelleme yüklenirken cihazlarında meydana gelen bir sorun sebebiyle, telefon ve tabletlerini tekrar kullanamadı. Yükleme ekranında takılan, yüklense bile ciddi şekilde yavaş çalışan iOS 9.3 güncellemesi kısa sürede geri çekildi.

Apple’ın dağıttığı ilk iOS 9.3 güncellemesi iPad için 12E233, iPhone için ise 12E234 numaralarıyla geliyordu. Ancak kısa bir süre sonra bu güncellemenin sürüm numarası 12E236 oldu. Son rakamdaki değişiklik, güncellemenin sessiz bir şekilde geri çekildiği ve yenilendiği anlamına geliyor.

Sorunu yaşayanlar ne yapmalı?

Eğer iOS 9.3 güncellemesini yüklerken bir sorun yaşadıysanız veya yükledikten sonra memnun kalmadıysanız yapabileceğiniz bir şey daha var. Cihazınızı iTunes’a yani bilgisayara bağlayarak, iOS 9.3 güncellemesini iTunes üzerinden indirerek cihazınıza kurabilirsiniz.

KAYNAK: CNNTÜRK
YORUMLAR 2
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    ipone 5 ler bu özelliklerden neden yok sayılıyor satarken iyi ama Samsung böyle olmuyor 9.3 ipone 5 lere neden yolluyonuz
    Cevapla
  • emin 8 yıl önce Şikayet Et
    güncellemeyi sorun cıkartsın diye gönderiyorlar zaten:)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: Başkan Erdoğan İstanbullulara müjdeyi verdi!
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!