Mark Zuckerberg'ten Türk takipcisine yanıt

Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg, Türk takipcisinin Minecraft oyunuyla ilgili sorusuna Facebook hesabından yanıt verdi.

Mark Zuckerberg'ten Türk takipcisine yanıt
Mark Zuckerberg'ten Türk takipcisine yanıt
GİRİŞ 29.04.2016 15:59 GÜNCELLEME 29.04.2016 15:59
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Levent Alpdeniz isimli Türk kullanıcının Minecraft oyununu hesabından paylaşan Zuckerberg'e 'bu oyun tehlikeli, çocuklarınıza oynatır mısınız' sorusunu yöneltti. Zuckerberg 'Bu sayede 10 yaşında bilgisayarlar ve programlamaya merak saldım. Oyunlar olmasaydı, bugün olduğum yerde olamazdım' cevabını verdi.

Zuckerberg, 27 Nisan tarihinde kendi Facebook profili üzerinden Minecraft’ın sanal gerçeklikle alakalı bir video paylaşmıştı. Tahmin edersiniz ki yaptığı her paylaşımın altına kullanıcılar tarafından farklı tarzlarda birçok soru ya da görüşün yer aldığı yorumlar bırakılıyor. Zuckerberg, bu sefer içlerinden bir Türk kullanıcıya ait soruyu cevapladı.

Levent Alpdeniz isimli kullanıcı, Minecraft’ın çocukların geleceğine olumsuz yönde etki yapabilecek bir oyun olduğunu düşünerek şu yorumu yaptı: ‘Mark Zuckerberg. Kendi çocuklarına bu tarz oyunlar oynamasını önerir miydin? Sana hayranlık duyuyorum fakat bu tarz oyunlar bizim geleceğimiz için çok tehlikeli.’

"Oyunlar olmasaydı, bugün olduğum yerde olamazdım"

Mark Zuckerberg de Alpdeniz’in sorusuna şu şekilde cevap verdi: ‘Kesinlikle çocuklarımın oyun oynamasına izin verirdim. Bu sayede 10 yaşında bilgisayarlar ve programlamaya merak saldım. Oyunlar olmasaydı, bugün olduğum yerde olamazdım.’

YORUMLAR 2
  • İlginç 7 yıl önce Şikayet Et
    Facebook, twitter, cep telefonları, bilgisayarlar, tv ler vs. bilinçli olarak çıkarılan ve milletlerin psikoloji haritalarını çıkarıp karşı taktikler uygulamak içindir. Bir milletin psikolojisini bilirsin rahatlıkla içeriden içeriden parçalarsın.
    Cevapla
  • Dogrucu 7 yıl önce Şikayet Et
    Çıkar konuşunca vicdan susarmis. Bilimsellikten tamamen uzak rastgele bir açıklama yapmış Zükükberg.Soruyu soran vatandasimiza bir öğretmen olarak cevabım çocuklarınızı facebook değil bilgisayardan dahi uzak tutun. Oynadığı oyunları dikkatle seçip bilinçli ve zamanlı bir şekilde müsaade edin. Ve son olarak sorumluluklarını yerine getirdikten sonra bir ödül mahiyetinde izin verin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazze'deki zulüm Batı'yı İslam'a yönlendirdi: Avrupa'da on binlerce kişi Müslüman oldu!
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü