Teknoloji devi evden çalışacak eleman arıyor!

Apple, Türkiye'de yaşayan ve evden çalışacak çalışma arkadaşları arıyor.

Teknoloji devi evden çalışacak eleman arıyor!
Teknoloji devi evden çalışacak eleman arıyor!
GİRİŞ 20.05.2016 11:15 GÜNCELLEME 20.05.2016 15:03

Ofis yerine evdeki konforla verimli çalışabileceğini düşünen kişiler için bir iş ilanı yayınlayan Apple, müşterilerinin teknik sorunlarını çözmeleri konusunda yardımcı olacak çalışma arkadaşları arıyor.

İşi yalnızca teknik sorunların çözülmesi olarak sınırlandırmayan Apple, işe başvuracak kişilerden Apple’ın geniş ürün yelpazesi hakkında müşterilere bilgiler verebilecek donanımda olma kriterini şart koşuyor.

Apple'ın İstanbul'u kapsayan yeni iş ilanında evinde çalışacak ama Almanca'yı da sular seller gibi bilen çalışan aranıyor!

Evden çalışılacak olsa da belirli bir saat kotası bulunacak. Haftada 45 saatlik çalışma dilimini doldurmak gerekiyor, ayrıca saatlerin esneklik gösterebileceği de unutulmamalı.

Bu kişilerin iş tanımları da özelliklerine göre değişiyor, özellikle Almanca bilgisi olanlar için Alman müşterilere hizmet verecek müşteri hizmetleri çalışanı veya Türkçe/İngilizce teknik destek verebilecek özelliklerde teknik destek elemanları aranıyor.

Apple’ın Linkedin’de Türkiye için açmış olduğu iş ilanlarının ortalama gereklilikleri bu şekilde. Üstelik Edirne’den Kars’a neredeyse Türkiye’nin tüm illerinde evden çalışacak kişiler arıyor Apple.

Minimum 5Mbps download ve 1Mbps upload hızlarına sahip internet hızı bulunmasını şart koşan Apple, aradığı kriterler içinde Almanca'nın çok iyi olmasını şart koşsa da CV’nin kendilerine İngilizce olarak gönderilmesini istiyor elbette. Son başvuru tarihi ise Haziran 2016.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu