Bu çalar saat hem uyandırıyor hem çay demliyor

Sabah kalktığınızda çay veya kahveniz hazır olsun istiyorsanız bu çalar saat tam size göre...

GİRİŞ 30.05.2016 16:26 GÜNCELLEME 30.05.2016 16:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kickstarter ve Indiegogo gibi girişimcilere destek amaçlı kurulan platformlardan mükemmel fikirler çıktığını biliyoruz. Geçtiğimiz haftalarda sizi, kendi işinizin patronu yapan Formbox ve akıllı telefonları mikroskoba döndüren Blips ile tanıştırmıştık.

Bu gün tanıtacağımız ürün ise İngiliz girişimci Joshua Renouf tarafından tasarlandı. The Barisieur ismi verilen bu çalar saat, deyim yerindeyse boyundan büyük işlere kalkışıyor. Özünde alarm çalarak insanları uyandırma görevi bulunan bu alet, bunun yanı sıra çay demleme ve kahve yapma gibi özelliklere de sahip.

Gördüğümüz üzere alarm çaldığında kahveniz veya çayınız hazır bir şekilde sizi bekliyor. Ayrıca kahvenize eklemek için bir süt haznesi de bulunuyor. Böylece isteğe göre kahvenizi sütlü içebiliyorsunuz.

Şimdi çalışma prensibine geçelim. Esasında mantık oldukça basit. Su haznesine suyu doldurup yuvasına yerleştiriyoruz. Sonrasında ise bardağımızın üzerinde bulunan hazneye istersek kahve, istersek çay ekliyoruz ve uyanmak istediğimiz saati kuruyoruz. Hepsi bu kadar… Alarm saati yaklaştığında çalar saat suyu 94 dereceye kadar ısıtıyor ve yeterli ısıya eriştikten sonra su bardağa dökülüyor. Sabah uyandığımızda içeceğimiz hazır bir şekilde bizi bekliyor.

Kickstarter üzerinden satışa sunulan The Barisieur destekçilerini bekliyor. Eğer siz de hem bu çalar saate sahip olmak hem de girişimci kişiye destek vermek istiyorsanız, 265 pound (1,150 TL) karşılığında bunu gerçekleştirebilirsiniz.

YORUMLAR 1
  • koçoğlu 7 yıl önce Şikayet Et
    çok saçma ve gereksiz ayrıca bizi gitmez, sabah kalkarken elini yüzünü yıkamadan bişey yemeyiz biz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor