Bu diş fırçasının çok farklı özellikleri var!

Hollanda menşeli teknoloji şirketi Philips, akıllı diş fırçasını tanıttı. Bluetooth ile akıllı telefona bağlanan diş fırçası, dişlerinizin sağlığı hakkında bilgi veriyor.

Bu diş fırçasının çok farklı özellikleri var!
Bu diş fırçasının çok farklı özellikleri var!
GİRİŞ 13.06.2016 16:42 GÜNCELLEME 13.06.2016 16:42

Teknoloji dünyasında her gün yeni gelişmelerin yaşandığını biliyoruz. Zira hemen her şeyin 'akıllısı' çıkmaya başladı. Akıllı şemsiyeden akıllı çamaşır mandalına, akıllı ayakkabıdan akıllı aynaya kadar birçok yenilikçi ürünlere tanık olduk. Akıllı özellikler kazanan yeni cihazımız ise hemen herkesin her gün kullandığı bir ürün: Diş fırçası.

Piyasada hali hazırda şarj edilebilir diş fırçası üreten firmalar var. Lakin Philips bu işi biraz daha ileri boyuta taşıyarak akıllı diş fırçasını üretti. Sonicare FlexCare Platinum Connected ismi verilen cihaz, Bluetooth ile akıllı telefonlara bağlanmak üzere icat edildi.


Dişleri fırçalarken bir yandan da tarama işlemi yapan Sonicare, dişlerinizin 3-boyutlu haritasını çıkartıyor ve hangi dişin ne durumda olduğunu akıllı telefonda yansıtıyor. Böylece fırçalama yaparken hangi bölge üzerinde yoğunlaşmanız gerektiğini de anlıyorsunuz. Ayrıca üzerindeki sensörler sayesinde dişlerinizin durumu belleğe kaydediliyor ve bir sonraki fırçalamanızda size yol gösteriyor. Tıpkı bir ödev gibi…

Diğer yandan cihazın 3 adet yoğunluk ayarı (temizleme, beyazlatma, derin temizlik) bulunuyor. Böylece mobil uygulamadaki yönlendirmelere göre cihazı istediğimiz yoğunluk derecesinde kullanabiliyoruz.

200 dolara satışa sunulacak diş fırçası önümüzdeki ay raflardaki yerini alacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!