Bu televizyonun olduğu eve sivrisinek giremiyor!

Güney Koreli teknoloji devi LG, sivrisinek kovma özelliğine sahip televizyon üretti. Söz konusu televizyonun bu özelliği özellikle yaz aylarında çok işe yarayacak.

Bu televizyonun olduğu eve sivrisinek giremiyor!
Bu televizyonun olduğu eve sivrisinek giremiyor!
GİRİŞ 20.06.2016 14:54 GÜNCELLEME 20.06.2016 15:06

Yaz ayları herkeste farklı duygu ve düşünceler oluşturur. Kimi iyi kimi kötü gözle bakar yaz aylarına. Lakin herkesin ortak düşündüğü bir sorun var: Sivrisinek.

Sivrisinekler özellikle yaz aylarında birçok kişinin kabusu olabiliyor. Cüssesinden kat be kat büyük sıkıntılara neden olan bu sinek türü yüzünden uykusuz geceler ve bitmek tükenmek bilmeyen kaşınma yaşanıyor.

Güney Koreli teknoloji devi LG, işte bu noktadan hareketle oldukça sıra dışı bir icada imza attı. Geçtiğimiz yıllarda sivrisinek önleyici klima üreten firma, bu kez de sivrisinek kovucu televizyon üretti.

LG, bu televizyon sayesinde sinek kovucu kimyasal ilaçlara gerek kalmadığını ve yaz akşamlarının daha huzurlu geçeceğini ifade ediyor.

32LH520D koduyla piyasaya sürülen televizyon, ses dalgaları sayesinde sivrisinekleri ortamdan uzaklaştırmayı başarıyor. Ultrason teknolojisinden yararlanılan bu televizyon, insan kulağının duyamayacağı seviyede bir ses dalgası yayıyor. İnsanların duyamadığı bu ses, sivrisinekleri o ortamdan uzaklaştırıyor. 1366 x 768 piksel çözünürlüğe sahip bu televizyonun boyutu 32-inç.

Şimdilik sadece Hindistan'da piyasaya sürülen televizyon ilerleyen dönemde Filipinler ve Sri Lanka'da da satışa sunulacak. Tabii buralarda öncelikli olarak tercih edilmesinin nedeni, muhtemelen bu ülkelerde sivrisinek sorununun diğer ülkelere oranla daha fazla olmasından kaynaklanıyor. Söz konusu televizyon rağbet görmesi durumunda daha fazla ülkede satışa sunulabilir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Seçime son 2 gün kala Goldman Sachs'tan Türkiye raporu!
İstanbul ilçe başkanlığı seçimi anketi belli oldu: İşte İstanbul ortalaması...