Pokemon Go 0.33.0 güncellemesi nasıl yapılır? - 10.08.2016

Pokemon Go nasıl indirilir?, Pokemon Go nasıl yüklenir?, Pokemon Go nasıl oynanır?, Pokemon Go güncelleme yani 0.33.0​ güncelleme nasıl yapılır?, Pokemon GO yeni güncelleme ile hangi özellikler geldi? gibi merak edilen soruların yanıtları haberimizde..

 Pokemon Go  0.33.0 güncellemesi nasıl yapılır? - 10.08.2016
Pokemon Go 0.33.0 güncellemesi nasıl yapılır? - 10.08.2016
GİRİŞ 06.09.2016 15:17 GÜNCELLEME 05.10.2016 20:57
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Dünya üzerinde adeta 'Pokemon Go' çılgınlığı başladı. 90'lı yılların çocuklarını adeta ekrana kilitleyen efsane çizgi film Pokemon'un oyunu Pokemon Go iki ülkede piyasa sürüldü. Bir anda milyonların ilgisini çeken ve Avustralya ile Yeni Zelenda'da oynanmaya başlanan oyunun, Türkiye'de aktif edilmediği açıklandı. Peki Pokemon Go güncelleme yani 0.33.0​ güncelleme nasıl yapılır? Pokemon Go APK nasıl indirilir?, nasıl oynanır?, Türkiye'ye ne zaman gelecek?, sorularının yanıtlarını ve Pokemon Go oyunu hakkında bilinmeyen diğer ayrıntılar haber7.com'da..

90 döneminin çok iyi bildiği anime çizgi filmlerinden Pokemon severler ve merak edenler "Pokemon GO oyununu Türkiye'de çok yaygınlaştırdılar.. Yalnız Pokemon oyununu internette aramadan önce bilmeniz gerekenler var...

POKEMON GO NASIL GÜNCELLENİR?

Pokemon Go'da yapılan yeni güncellemeyle beraber birçok özellikte yeniden değişikliğe gidildi ve versiyon güncellendi. Eski versiyon olan Android 0.31.0 sürümü, android 0.33.0 olarak güncellendi ve yeniliklerde beraberinde geldi. Peki bu güncelleme Google Play olmadan nasıl yapılır?

Bilindiği üzere oyuncular APK'ları farklı sitelerden indirdikleri için Google Play üzerinden güncelleme yapmak mümkün olmuyor.

Türkiye'de henüz yayınlanmadığı için bu güncellemenin manuel olarak yapılması gerekiyor. Oyunun meraklıları telefonuna güncel APK'yı indirerek güncelleme uyarılarını takip ederek güncel Pokemon GO'yu indirebilir.

İŞTE POKEMON GO GÜNCELLEMESİ İLE YENİ GELEN ÖZELLİKLER

Oyunculara oyuna bağlandıkları an belirlenen km/s hızın üstüne çıkmamaları konusunda uyarılar yapılıyor ve oyunda açılan diyalog kutucuğunda oyuncular araç kullanmadıklarını belirtmek zorunda kalıyor.

-Pokemon yakalama ekranında pokemonun çemberini ne kadar küçültürseniz o kadar kolay yakalanıyor ve bu çemberden vurursanız ekstra exp veriyordu. Ancak yapılan yeni güncelleme ile bu oranlar sabit tutuldu ve Nice, Great ve Excellent atışlarında exp oranları düşürüldü.
-Oyunculara 1 kereye mahsus olarak isimlerini değiştirme hakkı sunuldu.
-Oyundaki batarya tasarruf özelliği düzeltildi.
-Ancak oyuncuların sıkıntı yaşadığı birçok hata da ise düzeltilmeye gidilmedi.

POKEMON GO APK NASIL İNDİRİLİR?

Öncelikle Pokemon Go'nun Türkiye sürümü henüz aktive edilmediği için Pokemon Go'nun indirilmesi için önümüzde tek seçenek var. O seçenek, uygulama mağazasını değiştirerek yani Pokemon Go'nun yayınlandığı Yeni Zelanda veya Avustralya mağazalarından birinden hesap açarak Pokemon Go APK'yı indirebilirsiniz. Fakat haber7.com olarak biz böyle bir şeyi tavsiye etmiyoruz. Oyunun Türkiye sürümünü beklemeniz telefonunuz işletim sistemi açısından daha sağlıklı olacaktır.

Devam etmek gerekirse, Pokemon GO oyunu ülkemizde oynayabilmeniz için telefonunuza .APK dosyasını indirmeniz gerekli. Ancak bu tarz dosyaları indirirken kaynağın güvenilir olmasına dikkat edin. Çünkü bu dosyalar telefonunuza zarar verebilir. Dikkatli olmakta fayda var.

POKEMON GO APK iPHONE İOS'A NASIL İNDİRİLİR?

İşte adım adım Pokemon Go APK'nın Iphone İos'a nasıl indirilir?

İlk olarak iPhone'dan Ayarlar menüsüne girin.



Akabinde iTunes ve App Store bölümüne dokunun.

Daha sonra Apple Kimliğini Göster'e girin.



Bu noktada Country/Region seçeneğini işaretleyin.


Ardından Avustralya veya Yeni Zelanda'yı seçerek mağazanızı değiştirebilirsiniz. Ödeme bilgileri nedeniyle mağazayı değiştirmeyi başaramazsanız iPhone'a Pokemon Go'yu indirmek için bir yolunuz daha bulunuyor.

Önce Safari tarayıcınızı iPhone'dan açın. Daha sonra buradaki bağlantıya tıklayın. Buradan Pokemon Go'yu indir seçeneğine girin. Daha sonra çıkan ekranda iOS 7-8-9 seçeneğine dokunun.
app.rezcdn.com, 'Hipstore' yüklemek istiyor ekranını gördüğünüz zaman da 'Yükle'ye basıp devam edin. 

Daha sonra H logosuna sahip uygulama telefonunuza indirilmeye başlanacak. İndirilme bittikten sonra 'Güvenilir olmayan kurumsal geliştirici' uyarısıyla karşılaşacaksınız.


Vazgeç'e basıp Ayarlar>Genel>Profiller ve Aygıt Yönetimi seçeneğine girin. 

Buradan Taz Trading ile başlayan seçeneğe tıklayıp 'Güven'e basın. Uygulamaya güvendikten sonra HiP4U uygulamasını açabilirsiniz. 


Buradan Pokemon Go'yu indirebilirsiniz. Uygulama indikten sonra iPhone'unuzda kurulu uygulamalar arasında Pokemon Go da yerini almış olacak.

ÖNEMLİ UYARI: Pokemon Go APK''yı iPhone'lara bu şekilde yüklemeniz önerilmez; telefonunuzda oluşabilecek herhangi bir sorundan Haber7.com sorumlu değildir.

POKEMON GO APK ANDROID TELEFONLARA NASIL İNDİRİLİR?

Öncelikle APKPure.com gibi bir .APK sitesine girin ve 58.1 MB dosya boyutuna sahip olan Pokemon Go'nun .APK dosyasını bilgisayarınıza indirin. Ya da direkt bu link üzerinden telefonunuza indirin.

Şimdi indirdiğiniz dosyayı telefonunuza atmak için USB kablosu aracılığıyla cihazınızı bilgisayarınıza bağlayın ve dosyayı telefonunuza atın. (Telefona bağlantı için dosya paylaşımını açmanız gerekebilir.)


Attığınız Pokemon Go'nun .APK'sını telefondan bulun ve dosyayı açın.


Bu tarz dosyaları yüklemek için telefonunuzun "Bilinmeyen kaynaklar"a açık olması gerekiyor. Ayarlar'dan telefonunuzu "Bilinmeyen kaynaklar"a açın.


Yüklemeye devam edin. Bekleyin ve uygulamanın telefonunuza kurulmasını bekleyin. Yükleme tamamlandıktan sonra Google ile girişinizi yapın, karakterinizi oluşturun ve oyuna başlayın.

ÖNEMLİ UYARI: Pokemon Go APK'yI Android telefonlara bu şekilde yüklemeniz önerilmez; telefonunuzda oluşabilecek herhangi bir sorundan haber7.com sorumlu değildir.

POKEMON GO TÜRKİYE'YE NE ZAMAN GELECEK?

Pokemon Go Türkiye'ye ne zaman geleceği konusunda henüz yetkililer tarafından resmi bir açıklama yok.

Pokemon GO oyununu APK sürümlerini indirerek test edebilirsiniz ancak biz bu durumu faydalı bulmuyoruz. Türkiye'de indirebilir hale geldiğinde sizler de Pokemon GO oyununu test edebilirsiniz.

POKEMON GO HANGİ ÜLKELERDE OYNANABİLECEK?

Pokemon GO, mobil platformlar için geliştirilen bir oyun olarak tanıtıldı. Oyunun yapımcısı Nintendo tarafından herhangi zıt bir açıklama yapılmadığı için, Google Play ve iTunes desteği olan tüm cihazlardaPokemon GO oynanabilir olacak.

Oyunun lanse edilmesi sırasında Nintendo tarafından Global olarak tanıtılan yeni oyun tüm dünya genelinde aktif olacak. Mobil ve global bir oyun olmasından dolayı, dünya haritasını kullanabileceğimiz oyunda ülkeler arası yolculuk yapıp farklı pokemonlar yakalayabiliyor olacağız.

POKEMON GO NASIL OYNANIYOR?

Oyunun başlangıcında ilk olarak bir Pokemon seçilmesi gerekiyor ve seçenekler arasında Charmender, Bulbausar ve Squirtle bulunuyor. Bu Pokemonlardan birisini seçtikten sonra kamera üzerinden seçilen Pokemon'u yakalamak gerekiyor. Çizgi filminde de olduğu gibi çeşitli enderlik seviyesine sahip olan Pokemonları elde edebilmek için daha fazla yol kat edip daha uzak mesafelere gitmek gerekebiliyor.

 Oyun beta sürecinde olduğu için eksiklikler ya da şu an bahsedilmeyen pek çok yenilik kararlı sürümde gelecektir diye hatırlatma fayda var. Pek çok oyuncunun beklentisinin epey üzerinde olan Pokémon GO resmi olarak yayınlanan görselleri ile şaşırtmaya devam ediyor.

Oyun beklentinin üstünde, görseller çok güzel olarak yorumlanıyor çünkü açıkçası günümüz teknolojisi ile kamerayı kullanarak pokemon yakalayabileceğine kimse stabil çalışma açısından olanak vermiyordu. Fakat yayınlanan görseller insanları şaşırttı ve çoğu insanın hoşuna gitti üzerine bunlar sadece Beta sürecinde oldu yani herkes düşünüyor ki betada böyleyse kim bilir tam sürümde neler olur.. Bir şok edici resim evrim köşesinden geldi aşağıda sıra ile evrimin nasıl olacağına dair görsellerimiz bulunuyor. Evolution Shard'lar resimde görüldüğü üzere pokemonları evrimleştirmede kullanacağımız bir bölüm.

POKEMON GO OYUNCUSU CANLI YAYINA ALDIRIŞ ETMEDEN STÜDYOYA DALDI

Pokemon Go çılgınlığı devam ederken hergün bu konuyla ilgili ilginç haberle de gelemeye başladı. Görüntüdeki kadın Pokemon Go oynadığı sırada canlı yayına aldırış etmeden oyununa devam ediyor.

KAYNAK: HABER7, HÜRRİYET,
YORUMLAR 4
  • pelin 7 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar twitter dan ve facebook tan yazalım niantic lab ve pokemon go apps ye bir an önce resmi sürümü ülkemize versinler bizde resmi sürümün nimetlerinden faydalanalım rahat rahat oynayalım yoksa bizi unutacaklar hızlandırmak bizim elimizde çevrenizede haber verin yazalım twit atalım
    Cevapla
  • pembe gul 7 yıl önce Şikayet Et
    twitterdan Turkiye ye bir an önce gelmesi için yazalım niantic firmasına
    Cevapla
  • Pokemon Go Türkiye 7 yıl önce Şikayet Et
    Pokemon Go Türkiye! Tüm Apklar, Oyun Rehberi / İpuçları, iOS ve Android Yükleme Rehberi http://goo.gl/49cTOu
    Cevapla
  • Oytun 7 yıl önce Şikayet Et
    Parolami yaziyom bu parola turkiye apstore de gecerli diyo
    Cevapla
DİĞER HABERLER
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası
Başkanlık koltuğunu oturan Nisa'dan 'başıboş köpekleri toplayın' talimatı