Google akıllı saat mi üretecek?

Google, kendi akıllı saatini geliştirmek için kolları sıvamışa benziyor.

Google akıllı saat mi üretecek?
Google akıllı saat mi üretecek?
GİRİŞ 12.07.2016 12:18 GÜNCELLEME 12.07.2016 12:18

Google’ın bu saatleri tamamen kendi mi üreteceği yoksa Nexus cihazlar gibi 3. parti bir şirketle mi ortaklığa gideceği net olarak bilinmese de, iddia konusu olan iki akıllı saatin özellikleri dikkat çekici. 

SPOR TARZDA TASARIM

Buna göre Angelfish ve Swordfish kod adlı iki ayrı akıllı saat bulunuyor. Büyük ekranlı olan Angelfish’in 14 milimetre kalınlığında 43.5 milimetre çapında olduğu belirtiliyor. Bu haliyle Moto 360 ve LG Urbane’den daha küçük olması beklenen cihazın GPS ve LTE özelliklerini bünyesinde barındıran cihazın spor bir tarzda olacağı söyleniyor.

YUVARLAK FORM

Angelfish’e göre daha küçük olan Swordfish’in Pebble Time Round’a benzediği iddia ediliyor. Yalnızca 10 milimetre kalınlığında ve 42 milimetre çapında olacağı söylenen cihazın tıpkı Angelfish gibi yuvarlak formda olacağı belirtiliyor. Google’ın kolayca değiştirilebilen MODE kayışlarının Swordfish’te kullanılabileceği ancak Angelfish’te kullanılamayacağı da ilginç bir iddia olarak karşımıza çıkıyor. Google’ın söz konusu akıllı saatlerinin ne zaman piyasaya sürüleceği gibi detaylar henüz bilinmezliğini koruyor.

KAYNAK: LOG
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı