FETÖ'nün yeni oyunu! Ürün satmaya çalışıyorlar

Teknolojiye yatırım FETÖ mensuplarının, kamu kurumlarına güvenlik ürünleri satmaya çalıştığı belirtiliyor.

FETÖ'nün yeni oyunu! Ürün satmaya çalışıyorlar
FETÖ'nün yeni oyunu! Ürün satmaya çalışıyorlar
GİRİŞ 21.08.2016 16:25 GÜNCELLEME 21.08.2016 16:26
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Darbe girişiminin başarısız olmasının ardından, güvenlik alanında faaliyet gösteren FETÖ/PDY ile iltisaklı firmalarca ürün ve hizmet satılmasına yönelik girişimler yoğunlaştırdı.

Milyarlarca liralık teknoloji sektöründe FETÖ/PDY mensuplarının özellikle siber güvenlik alınana yatırım yaptığını dile getiren uzmanlar, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası terör örgütüyle irtibatlı firmaların kamu kurumlarına milyonlarca liralık güvenlik ürünü ve hizmeti satmaya çalıştığını kaydediyor.

TEKNOLOJİ FİRMALARINA ÇAĞRI

Söz konusu darbe girişiminin ardından FETÖ mensupları kamu kurumlarından uzaklaştırılırken, siber tehditlerin oluşturduğu iklimden faydalanan FETÖ ile iltisaklı firmaların sattığı ürün ve hizmetlerin, kritik kurum ve kuruluşların bilişim altyapılarına erişim sağlayabildiği uyarısında bulunan uzmanlar, bu tür ürün ve hizmetlerin sadece güvenilir ve FETÖ ile ilişkisi olmadığı bilinen firmalardan temin edilmesini istedi.

Uzmanlar, ayrıca özel sektördeki teknoloji firmalarının da kendilerini bünyelerindeki FETÖ mensuplarından temizlemesi gerektiğini vurguladı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 26
  • GENÇ OSMAN 7 yıl önce Şikayet Et
    Bakışlarından anlaşılıyor ne kadar kibirli ve kendini beğenmiş olduğu bu pozları çekerkn ve böyle durman gerekir objektife bak çekiyorum diyenler kim acaba?
    Cevapla
  • gazi 7 yıl önce Şikayet Et
    Zor, karmaşık ve tehlikeli bir süreçten geçiyoruz. amaçları ekonomik kalkınmanın önünü kesmek iç savaş çıkarmak. ABD ve İsrail yönetmeni, bunlara hizmet eden örgütlerde yazılan senaryoyu sahneye koymaya çalışıyorlar. Allah her şeyi görüp hakkıyla bilendir. Bize de bunlarla yılmadan mücadele etmemiz lazım.
    Cevapla
  • Sivaslı 7 yıl önce Şikayet Et
    ASELSAN mühendis lerinin ölümlerinin arkasında da kesin bu fetö var.
    Cevapla
  • Damar 7 yıl önce Şikayet Et
    Bizim için önemli kısım , bu ihanet ve kandırılmışlığı gerçekten kulağımıza küpe yapmak olmalı, hükümetlerimiz ve yerel yönetimlerimizde bunlara asla prim vermemeli, bunların oyuda oymağıda yerin dibine
    Cevapla
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Başta kamu kurumları bu örgütün firmalarından hizmet ve ürün almamalı. Vatandaşı da bunların isimleri hergün TV ve internetten verilsin. Bırakın şu ticari sır safsatasını.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti