Turkcell’den Hazır Kartlılar'a yükleme kampanyası

Turkcell, Hazır Kart müşterilerine yüklediği kadar TL hediye ediyor.

Turkcell’den Hazır Kartlılar'a yükleme kampanyası
Turkcell’den Hazır Kartlılar'a yükleme kampanyası
GİRİŞ 21.09.2016 17:05 GÜNCELLEME 21.09.2016 17:05

Turkcell, “Yüklediğin Kadar Kazan” kampanyası kapsamında www.turkcell.com.tr veya Hesabım uygulaması üzerinden kredi kartıyla TL yüklemesi yapan Hazır Kart müşterilerine yüklediği kadar TL hediye ediyor.

Şirket açıklamasına göre, Turkcell, “Yüklediğin Kadar Kazan” kampanyasıyla internetten www.turkcell.com.tr’ye girerek veya mobilden Hesabım uygulamasını kullanarak kredi kartıyla TL yükleyen Hazır Kart’lılar ses, SMS ve internet kullanımı için bir hafta boyunca yurt içinde geçerli olmak üzere, yüklediği kadar TL kazanıyor.

Bireysel Hazır Kart müşterilerinin yararlanabildiği kampanya kapsamında tek seferde yapılan 20, 25, 30 ve 50 TL’lik yükleme karşılığında yüklenenle aynı miktarda TL hediye edilecek. 50 TL’nin üzerindeki yüklemelerde de hediye olarak 50 TL yüklenecek. Ücretlendirme ses ve SMS kullanımlarında müşterilerin kendi tarifelerinden, internet kullanımında ise 100 KB/0,001907 TL üzerinden yapılacak.

Her bir Hazır Kart hattı, "Yüklediğin Kadar Kazan" kampanyasından bir ay içerisinde en fazla 4 kez faydalanabilecek. Paketin kullanım süresi bittiğinde veya bir haftadan önce paketin bitmesi durumunda abonelerin ses ve SMS kullanımları, satın aldıkları başka bir paket yoksa kendi tarifelerinden; internet kullanımları ise satın aldıkları başka bir paket yoksa standart internet tarifesi üzerinden ücretlendirilecek.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kadim Dostlar Platformu seçim kararını verdi! Resmen duyurdular: Milli Görüş'ün...
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!