Türksat ve İngiliz Inmarsat'tan dev iş birliği!

Uluslararası uydu operatörü Türksat AŞ ile kara, hava ve denizcilik sektörüne mobil uydu haberleşmesinde hizmet sunan Inmarsat, stratejik ortaklığa gidiyor.

 Türksat ve İngiliz Inmarsat'tan dev iş birliği!
Türksat ve İngiliz Inmarsat'tan dev iş birliği!
GİRİŞ 26.09.2016 17:43 GÜNCELLEME 26.09.2016 17:43
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Türksat'tan yapılan açıklamaya göre, Türksat ve Inmarsat arasındaki stratejik iş birliğinin kapsam ve ürün tanıtım programı, yarın Vilayetler Evi'nde Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Türksat Genel Müdürü Cenk Şen veInmarsat Üst Yöneticisi Rupert Pearce'in katılımıyla gerçekleşecek.

Inmarsat ile 8 Mart'ta imzalanan sözleşme kapsamında Türksat, bölgesel ölçekte sunduğu mevcut uydu haberleşme hizmetlerine ilave olarak, mobil uydu haberleşmesi hizmetlerini de verme imkanı bulacak.

Türksat'ın sunduğu hizmetlere tamamlayıcı nitelikte olan Inmarsat ürünleri, imzalanan protokol ile iki şirket arasındaki iş birliğine daha büyük katkı sağlayacak.

Inmarsat Hakkında

Merkezi İngiltere'de bulunan Inmarsat (Uydular Aracılığı ile Mobil Haberleşme Uluslararası Organizasyonu) 1979 yılında kuruldu. Inmarsat uyduları, dünyayı AOR-E (Atlantik Okyanusu Doğu), AOR-W (Atlantik Okyanusu Batı), POR (Pasifik Okyanusu) ve IOR (Hint Okyanusu) olmak üzere dört bölgeye ayırarak, kutuplar hariç diğer tüm bölgeleri kapsıyor.

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 12
  • karataş 7 yıl önce Şikayet Et
    İngilizlerle Hiç Bir Şekilde İş Birliği Yapılmamalı.
    Cevapla
  • huseyin l 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunu bi de iyi haber olarak mı veriyorsunuz?? anlamadım.. ingiliz itlerinin bir tanesini bile hiçbir sektörde istemiyoruz..
    Cevapla
  • yorumcu 7 yıl önce Şikayet Et
    yaw şu ingilizlerele ne işimiz var bile bile ülkeyi pazarlıyorsunuz Cumhurbaşkanım Başbakanım bu işe el atınnnnnnn biz milli dedikçe birileri ithalatlaştırıyor yeter artık kimin eli kimin cebinde belşi değil yapamıyorlarsa çekilsinler kenara ben bu işi 1 ayda çözerim yeter yaaa adamlara resmen gel bizi takip et diyorsun ne ortaklığı @@@@@@
    Cevapla
  • medetres 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir kızılderili atasözü der ki; "Bir gölde iki kurbağa kavga ediyorsa az evvel oradan ingiliz geçmiştir." Ne işbirliği ya yapmayın yada kendimiz yapalım.
    Cevapla
  • kartal 7 yıl önce Şikayet Et
    İngilizlerden başkasını bulamadınız mı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti