Twitter'da erişim sorunu

"Twitter'a bağlanamıyorum" diyen kullanıcıların sayısı hızla arttı. Twitter'a girenler "Teknik bir hata var" mesajı alıyor. İşte Twitter'da yaşanan sorunla ilgili tüm detaylar...

Twitter'da erişim sorunu
Twitter'da erişim sorunu
GİRİŞ 19.05.2017 21:22 GÜNCELLEME 19.05.2017 21:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Mikro blog sitesi Twitter'da sabah saatlerinden bu yana bağlantı sorunu yaşanıyor. Twitter'a erişmek isteyen kullanıcılar "Teknik bir hata var" sorunuyla karşılaşıyor. Peki Twitter çöktü mü? Twitter'daki bağlantı sorunu ne zaman düzelecek? İşte tüm detaylar...

TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ?

Sabah saatlerinden itibaren Twitter'a erişmek isteyen kullanıcılar bağlantı sorunuyla karşı karşıya kalıyor. Twitter'a giren kullanıcılar sık sık "Teknik bir hata var" yazılı bir hata sayfasıyla karşılaşıyor.

Bazı kullanıcılar Twitter'a erişse de tweet atma, mesaj gönderme veya arama yapma gibi fonksiyonları kullanamadığını da bildiriyor.

Konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklama gelmese de Twitter'ın tartışma platformunda yaşanan bağlantı sorunuyla ilgili sorulan soruya cevap veren Twitter personeli Andy Piper, "Kısa süreli bir kesinti oldu. Bunun için özür dileriz. Sorun şu anda düzelmiş olmalı." ifadelerini kullansa da halen ara ara kesintiler devam ediyor.

Aynı zamanda yaşanan sorunun Japonya, Avrupa ve Amerika'daki sunuculardan kaynaklandığı gözlemlenebiliyor.

YORUMLAR 2
  • ibrahim dostum 6 yıl önce Şikayet Et
    ben hiç bir sorun yaşamıyorum.
    Cevapla
  • ehli sünnet 6 yıl önce Şikayet Et
    Twitter artık zift siyasetinin döndüğü yer hiç girmiyorum hiç de eksiklik hissetmiyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi
Dili boğazına kaçan müşterisini böyle kurtardı...